返回列表 发新帖
楼主:甲柺 - 

向宵夜SAY N...O

小羊 发表于 2013-5-19 10:55 / y5 t( e+ t+ q# k  M! O; r4 U
:(无份食
9 u) E4 G7 Y3 t; U2 u' u4 |, K
唔巧咁蛇,讲巧系望梅止渴嘎;让我们一起口水下流吧{:103:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天晴 发表于 2013-5-19 11:22
$ w2 [+ S6 I" D% M楼主,你知唔知,当你想减肥时,你却不断咁睇D美食图片,咁样只会帮你增加体重噶!
8 a  X, _( a9 L1 F( G; U. P
按阁下所讲,莫非系意淫都会成为犯罪事实?. s' ~& \, D# s* V/ H8 Q+ Z
神啊,我有罪{:96:}
david-liu 发表于 2013-5-19 12:01
9 _; X1 F' [. t: }" z  X减肥要先将胃整细
4 K6 Z: Q5 l& F% F
利用相对论可唔可以理解成。。。将胃塞满,留翻少许空间,令胃既容积相对变细?{:98:}
甲柺 发表于 2013-5-19 13:34
% c) {: R) }- T6 u( ]" D$ n9 \按阁下所讲,莫非系意淫都会成为犯罪事实?
4 {. {' |+ j* u神啊,我有罪

- x8 s2 Z, g: c: E; S  {' w: r- \哩个係有科学根据噶,只係我唔记得响边度睇过!
甲柺 发表于 2013-05-19 13:31:21 * U2 D! l8 u" K# L" Q! r; p1 K
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-19 02:37 [url=forum.php?mod=redirec

$ @" N' r7 [! t) j# s' u/ D$ u打个比喻甘解,你懂的!^o^
天晴 发表于 2013-5-19 14:43 0 M7 U# U0 B7 ~" j/ h/ c
哩个係有科学根据噶,只係我唔记得响边度睇过!

# [9 K  e: ]0 o6 H+ a噢~咁冒办法了,只能边相信科学,边明目张胆咁犯罪了{:157:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-19 15:14 + I8 F# f+ g$ Q) Z* J; \" u7 n5 a
打个比喻甘解,你懂的!^o^

. f5 N' s5 T' Y8 x/ @& Q懂的,皆因而家真系好似守紧生寡咁{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复