楼主:波仔 - 

2013第一爽!

{:156:}波少!!下次一定要带埋我!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
甲柺 发表于 2013-5-9 16:07
; }9 J' V' o& |! r/ z" c# {上次去钓过d两三斤重既叉尾,果种兴奋感一直都时不时涌现。
, Y# e! B0 w: x$ |3 s: Q" M- F睇嚟今次都有排尔回味咁喔~~
" j& C" [3 n( ]& k
哈哈!可以止毒瘾又可以饱口福!真回味!!!
zenglsjx 发表于 2013-5-9 16:20
* }; L' a/ L2 Y$ o3 h1 ~7 w波哥去走私都唔叫埋睇你都爽歪歪又钓又食
9 c/ F. m, W) f7 I
一次满足两个愿望!哈哈% y5 U- `9 |6 M- M- R; N0 \
期待下次在分享!
麻贵凡 发表于 2013-5-9 19:30 1 B0 r6 G/ g2 Z$ Q  V3 r
恨死睇你贴得人。。哈哈。。
( e/ x- A5 l" t* Y9 \
乐乐兄你经常毒害我地啦!哈哈
钓痴 发表于 2013-5-9 20:32 ( n3 k" Q. H+ m6 t) I) k5 u
波少!!下次一定要带埋我!!

" \' S9 H' g! [# l好!一定会有机会的!坚少
波仔 发表于 2013-5-9 11:07
' \5 g8 U& G5 o, g/ R) n% h, j唔会!你几时得闲休息,就提前分负我做嘢啦!

$ I* m  ?. ^" F" p9 j, A{:164:}呢周日休息哇
Lee(小妹) 发表于 2013-5-10 20:01
4 `  B& i% A# R. \8 q  \7 ~6 [呢周日休息哇

1 Z( B; r8 R& o0 f" k" A9 u哦!甘星期日钓鱼煮比尔吃吖!嘻嘻 ! [/ e1 ?% R0 J
点吖???
波仔 发表于 2013-5-9 23:17
; F- {6 q. g7 j# ~$ z+ S好!一定会有机会的!坚少

! [1 t& ]* c7 Z; C{:153:}好!!我等你!!
钓痴 发表于 2013-5-11 15:31
6 \0 R9 J( C9 O* v% `好!!我等你!!
4 r( E% o. B4 y, U: y* t3 v! Z1 O
一定一定,到时怕你没空姐!嘻嘻
2013第一爽!----正所谓猛人猛图猛料,很受群众欢迎!6 e2 X- ]4 I. p# y
! \/ H' a; g' r7 x, Y0 z2 Z
   经钓鱼版和管理员投票评分后,同意加精1鼓励;
! v2 v6 [; Z: [) R   恭喜波仔获得5月精华1奖 护竿油一瓶 5 p4 R& r; _) |4 O% O
   请于7月12号前联系caohhh 或ぷ開心^ō^伯确认后到逐浪渔具领取礼品
caohhh 发表于 2013-5-12 20:17
+ [) Y# s" {, {6 B' {2013第一爽!----正所谓猛人猛图猛料,很受群众欢迎!; A' X( j; m4 S& H
: A& O& i. S1 ~9 N, v9 n" r
   经钓鱼版和管理员投票评分后,同意加精1鼓励; ...

5 F& r9 ]7 ]+ O9 b多谢!
{:175:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复