楼主:波仔 - 

2013第一爽!

波仔 发表于 2013-5-8 00:59 1 n$ f! s4 e* l$ K
下次补返歺,留比你吖!小妹
2 m. K- f4 X! G" k
{:76:}一直期待紧哥
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 21:22 ) |0 [2 b' F0 w: ~, [2 d9 y$ R
一直期待紧哥
$ Y6 R4 \& B( m3 y5 C* f
你的吃鱼梦想波仔会帮你实现的!{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-8 22:02 - V2 V- F( L5 J) D
你的吃鱼梦想波仔会帮你实现的!
7 i* |. q" A1 o! |( ?
{:157:}唔会又话等我伟大先怕
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 22:05 ) k7 u, O% G1 _# u
唔会又话等我伟大先怕
% ~% m4 i7 h8 z! O: B) Z
你伟大是吃鲫鱼!{:176:}
我都话明磨好刀啦!都唔叫埋我去膛鱼!  再有下次我报警抓你两个走私犯!{:153:}
明月风 发表于 2013-5-8 17:15
+ q$ ^% ]7 B( k1 Z6 o波哥,甘带埋我去个度锻炼下
1 s( F0 Q0 m0 @3 f8 Z9 ~: R
池哥你身才几好吖,壮壮的!
4 I  M2 L/ z3 d7 ]你经常锻炼啦!下次锻炼一定叫卖!
韵韵 发表于 2013-5-8 17:37 8 u) I. b5 ^& k( x" E6 n' C
好想吃啊!
, e& M; P; G9 z
都煮得几好吃下,下次吃鱼前,发帖通知吖,跟帖吃鱼!嘻嘻
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 22:05
+ }% e; V& ?2 E$ p) f1 l: x唔会又话等我伟大先怕
1 ]2 _. P7 E( ~; F4 f( [
唔会!你几时得闲休息,就提前分负我做嘢啦!
Lee(小妹) 发表于 2013-5-8 21:22
% L% w* a  @3 s7 L% O9 L% I% ]/ P一直期待紧哥
% J- T- ]5 y4 `+ I1 `6 B6 w  ]
{:162:}
阿平 发表于 2013-5-9 09:16 : T: y5 W% f' F4 v& t8 Z4 [
我都话明磨好刀啦!都唔叫埋我去膛鱼!  再有下次我报警抓你两个走私犯!
+ J1 n3 K5 C" U9 G9 ^
平哥!下次唔敢罗,下次走私同你请示吖!嘻嘻
带我们去走私啊
落花·成伤 发表于 2013-5-9 15:35
9 H" n5 Z2 P6 E6 v- ]; X, b带我们去走私啊

9 u% Z2 ^. G# B' w有机会的,下次去走私把你叫上,做大案!哈哈
波仔 发表于 2013-5-8 10:32
9 x" T4 U9 i1 R) ?& n! P9 _4 z9 L9 A真是高潮一浪接一浪,吃饭饮酒过时!饮到头晕、、

* a; `% B: m# w6 |上次去钓过d两三斤重既叉尾,果种兴奋感一直都时不时涌现。, }. L. F+ p& O9 X5 \2 j% b
睇嚟今次都有排尔回味咁喔~~{:153:}: G7 H0 U3 x. `$ n  a+ W0 M! L
波哥去走私都唔叫埋{:155:}睇你都爽歪歪又钓又食
恨死睇你贴得人。。哈哈。。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复