呵呵,今日幸运出席朋友既包饺食会! FILE0147.JPG
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
准备开战''''''''''''食 FILE0148.JPG
华哥食得未
钓鱼仔 发表于 2013-2-20 01:36
9 M! q. x1 p& Z, }华哥食得未
& ]; [( z, I6 W. `0 H/ f; \
4 P& C  T1 a: S( e/ K
末买返来包既未吃哇!!
元宵我又包左饺子食{:173:}
$ o' g# U, {" d5 H; X周一带左少少比同事分享!: Z/ J# L+ B5 |6 y. C5 R
个个都赞味道好{:104:}只是份量少{:185:}
9 R) F- f9 Z3 q1 }3 \0 m个个叫我下次得闲再整多D喔.............
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:07
/ S/ L" J6 f6 G3 w元宵我又包左饺子食
$ j/ m! D3 j9 P0 N( U. P周一带左少少比同事分享!, R8 \: x$ w2 z3 I
个个都赞味道好只是份量少
$ {4 {- y  `9 J! T$ ^3 V! b5 X
到时打包来蛇{:164:}
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:09
! T) v6 P+ V3 x# j- Y到时打包来蛇

9 H. `5 G5 x5 `- I8 k  U% n; W6 B不如你出食材!6 K9 h4 C) v0 i# T' ^9 k9 j, y
我过去你度包仲快{:176:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:13 ; w: T0 m2 y( g; h/ x
不如你出食材!
" T0 b; ^: i1 S5 F9 e  X+ Q1 H我过去你度包仲快

5 M5 E9 \$ ~# Y  n; |有见意,甘要几多材料哇!
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:17
0 K1 N9 A8 x, N4 C2 q7 {8 k有见意,甘要几多材料哇!
$ J5 i4 c) k  D/ l: J" {
究竟你系有意见呢?- ~; Q9 V1 N" g* x1 y( N% U; M$ K
定系无意见啊??{:159:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:21 - |  x; C) ~1 F7 {/ M( q
究竟你系有意见呢?$ Q0 u: i$ J+ [5 Z- q  {' H
定系无意见啊??
) M3 Y3 y- V0 M, {, l, p5 M# ?
冒意见,刚先打错哇{:176:}
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:23
" g4 n, O: F( |# y( x冒意见,刚先打错哇

/ i4 w0 }5 G1 ^  z) e: B0 V
' G  j* w# q% _( l包饺子系我既特长{:104:}
* W/ `/ R( B: z" i, ]2 F0 Y2 R我识包N种花纹既饺子哦!: y) `/ C; \" J# Z6 ]
你请既厨师都未必有我包既甘靓   嘻嘻!!0 Q! i- t2 s) c; t. b3 F
唔单止靓更重要既系好好味喔{:154:}; }: P5 ~$ K( X2 T
食过我包既饺子的亲朋好友都话正啊{:95:}
天天天蓝 发表于 2013-2-26 21:28 # Y% h+ f& i* a
包饺子系我既特长5 w0 K& S( c1 G! ~! m
我识包N种花纹既饺子哦!& Q; X! W( G5 V, d7 g
你请既厨师都未必有我包既甘靓   嘻嘻!!
5 d) [# ~: b; Z3 q3 y( l) U, |
; `. @' n) M$ t+ D; W
大只讲冒用哇!吃过先知{:176:}最好打包来试下哆!
钜华美食 发表于 2013-2-26 21:33
. W$ G( M- w9 Y3 G4 H% f大只讲冒用哇!吃过先知最好打包来试下哆!

% E1 x+ d, i: H, O我系增城哇!
! x! Y* H4 B: F4 i6 ~等我打包过到去味道都变左咯{:106:}
天天天蓝 发表于 2013-2-27 21:18 / j" c8 |; b0 N
我系增城哇!
/ L5 b; i4 ~; r1 m+ E4 j等我打包过到去味道都变左咯
8 a. t6 W' R/ x$ |9 a6 G1 |
{:164:},原来冒计聊{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复