终于OK啦

哈哈辛苦十几天终于OK啦,明日要试食下 FILE0005.JPG FILE0004.JPG
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
咁快得了咩?{:164:}
david-liu 发表于 2013-1-13 18:39 " }9 W1 w- R, L* a# H
咁快得了咩?
# i' V2 |; I3 q  ^: U1 r% X
得啦,唔经角都晒左十几日啦,曰日进出进入睇到流口水,听日一于试食{:164:}
钜华美食 发表于 2013-1-13 18:42 8 f: e9 u5 d1 H' Q  {+ y" U1 l
得啦,唔经角都晒左十几日啦,曰日进出进入睇到流口水,听日一于试食

# \  L  R; e( D; V* I- j6 T% L痴餐得磨?
david-liu 发表于 2013-1-13 18:51
$ C2 v3 ]' u, O, X) ^1 R* X痴餐得磨?

, p3 H$ b  ]) ]到时过来蛇,响屋企吃哇,礼物就冒带太多,一只鸡几条烟,三支洋酒,几只留莲就好啦,冒太客气哇{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-13 18:55
- c' v* b2 c+ H- l1 q到时过来蛇,响屋企吃哇,礼物就冒带太多,一只鸡几条烟,三支洋酒,几只留莲就好啦,冒太客气哇

# @$ T1 w  k; x6 L" b- f9 X{:103:}
david-liu 发表于 2013-1-13 19:04

a7 |1 q" F7 R* S( A* J冒甘蛇到时打包走,仲会回礼您喔{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-13 19:06 / [" A# q  Y2 `* c: N
冒甘蛇到时打包走,仲会回礼您喔

% l0 u; L! C, b. A仲贵过上吕田买咯{:98:}
david-liu 发表于 2013-1-13 19:07
+ B- R: s9 r. t3 h7 n仲贵过上吕田买咯
7 k. {" Y- u' N( ~
到时回礼五千蚊欠条{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-13 19:49 ) @8 m# ?# ?0 P
到时回礼五千蚊欠条

' R' G% x2 [" a/ h* d! B0 {6 c哈哈,华哥不如给积分好过啦!
心自飘零 发表于 2013-1-13 20:29
2 r, ^- h# i0 P  D" T  S& _哈哈,华哥不如给积分好过啦!
. z# f. y, V7 v0 S

" u0 |# ?5 f% u5 ~& d1 W好计{:176:}{:163:}唔知刘版愿意磨?
{:164:}靚!不过得个睇!
小叶 发表于 2013-1-13 21:03 3 Z2 S6 {3 g( l. d+ Q3 d$ a# _+ k1 a
靚!不过得个睇!

A' p7 S6 ?9 {9 U# m您可以学刘版带手信过来试味哇{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-13 21:07
% K9 F" H+ P3 s/ f/ g& i您可以学刘版带手信过来试味哇
# Y3 h7 F2 Y4 ?5 i6 \8 E% h5 r2 o; _
你仲狼过某旅行社
david-liu 发表于 2013-1-13 19:07
$ A; j8 C5 ?, d! U仲贵过上吕田买咯
2 f7 @  \% m$ F" O$ T
刘版,老细叫我回礼回积分和,点睇呀?{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复