楼主:神采飞扬~华哥 - 

夏曰港湾万洲烤鱼,今晚最次火爆

钜华美食 发表于 2012-12-4 22:31
, c' G+ ?& A5 q0 Y甘样过来脸试先啦,带地特产来和,甘样就快入职哗

" g6 P0 A. r2 _7 i: q, ]' c{:188:}要送礼?一职难求{:186:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 20:38
( d  l7 J: k) w" a) x4 @9 A要送礼?一职难求

3 c$ u- X! Z2 n& t4 S小妹您唔系甘小气怕,吃唔晒既番薯都唔愿带两条来
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:15 9 `8 p1 w% D) k+ H" U: L
小妹您唔系甘小气怕,吃唔晒既番薯都唔愿带两条来
3 ~: E! i  Q; c! w# B9 V5 z
原来是AD礼咪?番薯芋头我家还是有的{:153:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 21:19 6 d4 X4 F8 P; Z) ^& A4 a) O
原来是AD礼咪?番薯芋头我家还是有的

8 J! r9 \6 _; W; A1 \有雷响都要有水落先得嘎{:179:}
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:25 8 I& R: Q+ x6 F  U3 f
有雷响都要有水落先得嘎
  f& ^4 V9 \& G) A+ N
姐姐家的唔知食晒没,如果食晒了,要返乡下东明罗的{:195:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 21:33
4 x5 Y/ F: k6 G# `姐姐家的唔知食晒没,如果食晒了,要返乡下东明罗的

% t2 W& |0 C/ B! |; _5 C吓,您老家东明咩,甘远车费贵过番薯,我响街口买算啦,
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:36 * N9 t+ B( I4 v* X4 ]
吓,您老家东明咩,甘远车费贵过番薯,我响街口买算啦,
+ W1 k$ l4 P8 f8 w0 f5 A1 [
呢次距地去东明食全猪宴就是我家附近了{:176:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 21:38
( V5 F; ~) m4 x/ B/ |# m4 m7 C8 l呢次距地去东明食全猪宴就是我家附近了
3 t  F) l( J( m$ o! K9 L6 z
我听曰都去石明,唔知离您屋企有几近呢?去石明摘吉仔哗
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:41
, ~0 F5 d8 n  S* n! [) J+ n我听曰都去石明,唔知离您屋企有几近呢?去石明摘吉仔哗
) x$ L( ^0 v# b& z. ?& C1 @
{:176:}开摩托15分钟怕
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 21:43
5 {8 A) z2 ?9 ?4 p开摩托15分钟怕
8 v# p4 I' J* [3 J) s
甘近,到时您过来帮摘磨,{:179:}
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:48 ( z' P: j5 [# l8 W& z; d2 e
甘近,到时您过来帮摘磨,

2 |) U' u- B6 A' e$ `) c2 {, Y我听日上班哇{:103:}尔留D俾我食蛇{:93:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-5 21:56
2 |/ |; g4 h& c9 I我听日上班哇尔留D俾我食蛇

. e6 r# W, f/ ^4 [" j怕留到烂左尔未过来吃点算
钜华美食 发表于 2012-12-5 21:58
* s8 m& ~: c0 U: O) l! ]怕留到烂左尔未过来吃点算
6 {( [6 d" B1 I1 X% S; \
后晚返,甘快烂既咩{:106:}
Lee(小妹) 发表于 2012-12-6 20:53
, F7 [& j  m) c7 d9 Y后晚返,甘快烂既咩
% P. m' ~. g  A+ e5 t7 Q1 `
上牌落水,可能留唔到,哈哈好甜呀{:164:}
钜华美食 发表于 2012-12-6 21:18 # y% T* m5 T# J' G3 Q+ H
上牌落水,可能留唔到,哈哈好甜呀
& L' P9 H5 n& ?8 j- j8 _, U0 U
冒得食{:103:},冒引诱我{:99:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复