楼主:街口坚仔 - 

今天第一次战夏湾拿!!!

阿平 发表于 2012-10-7 09:10
' [/ \" s4 U  ]' v$ |能够有时间去钓钓鱼就好!
2 j" j4 a4 w5 `2 P; y
{:172:}几时你也一齐来和大家玩下啊??
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2012-10-7 10:24
3 T& p0 Z$ D# P7 |- J考是几考!可惜没美女在!!美中不足啊!!

1 t" T1 r3 N4 k0 g+ Q{:153:}带个美女去蛇..
末系时候,{:153:}
茶茶 发表于 2012-10-7 11:30 / m. T: X% ^1 B( N3 \
带个美女去蛇..

}- u+ w$ V- y" W1 w5 v8 I3 ~甘你肯去磨?美女{:174:}
茶茶 发表于 2012-10-7 11:30
3 x& a3 {0 l* w3 ?1 c带个美女去蛇..
% o- h+ a/ M/ P" R8 O7 n/ l# \
{:106:}你唔来仲边有美女窝!!
玻璃 发表于 2012-10-7 11:35 # s' t3 z, N0 `- `; \8 h
末系时候,

! v" Q" W1 ~# R. }( s{:153:}都时候叫埋蛇!!
顾小北 发表于 2012-10-7 11:04
) o  M5 l& o. R+ W2 G次次同朋友一起,我没自己既鱼竿啊。。

; I7 e) e* O& S& y& Y4 q+ ^{:188:}看来你中毒味深啊!!
不是说有个大师落水捉鱼么,点解没见到?{:176:}
caohhh 发表于 2012-10-7 21:10
1 B! f0 d7 q- D9 ]+ d* s" \% P甘你肯去磨?美女

6 S/ Z' i6 E- J3 T{:96:}我唔是美女哇..想支都唔得咯..你要美女..
钓痴 发表于 2012-10-8 08:04 $ j% ]5 y9 u- X( ~2 t
你唔来仲边有美女窝!!

4 t/ P) L# d# i8 v; R# \{:96:}SORRY..我唔是美女...点算好呢..
钓痴 发表于 2012-10-8 08:05
1 W% m1 P/ `( E% n6 _4 o1 C都时候叫埋蛇!!
2 p7 S  w5 `3 N" [) i, e% A: H
我听过有人才下边一晚钓左80多斤{:155:}
风月明 发表于 2012-10-8 08:18
- z7 i+ R+ G. u. ?  u5 {  U不是说有个大师落水捉鱼么,点解没见到?
. u5 c7 M- G9 {" L$ p6 z$ w
{:185:}没影到哇!!
茶茶 发表于 2012-10-8 10:26
& A9 A6 U- Q% E# a$ b# O# F3 DSORRY..我唔是美女...点算好呢..

5 ]$ t" i8 ?" o2 ~) X{:183:}厄我。。。。。。。。。。。。
玻璃 发表于 2012-10-8 11:26 $ }4 w. g! B2 b8 L9 }/ _
我听过有人才下边一晚钓左80多斤
1 ~/ ?1 q. g3 u' W
{:99:}甘吧闭??
玻璃 发表于 2012-10-7 11:35   c, {3 [" F8 {3 i; M
末系时候,
4 U  K( q' P) K  ?2 t, C5 W
正因未到时候,去踩下点先{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复