楼主:快乐源自内心 - 

明天早餐有着落

云淡风轻 发表于 2012-9-21 08:51 . D5 j* C, M- O- p: ?' ]
呕像  你真系面皮厚哦  又食又拿

7 n" Z5 U, s* M3 U! w/ n呢位同学发音不是很准确{:165:}发觉你同小伟好岩KEY,介绍你地识啊下
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-9-21 08:59
% Q! B& V  ]& i8 @8 y% r呢位同学发音不是很准确发觉你同小伟好岩KEY,介绍你地识啊下

9 P; g& Z2 n/ D! k' C识左之后  你仲有地企咩 {:176:}
云淡风轻 发表于 2012-9-21 09:00
) x+ g. D. `$ {6 R识左之后  你仲有地企咩

. t9 ]) h# Y1 M  {7 ?4 Z8 k2 I( G{:78:}你同我定,我坐住不知几舒服
快乐源自内心 发表于 2012-9-21 09:04
1 [4 A- v7 F! C你同我定,我坐住不知几舒服

0 I& j7 |( G# n. Q6 b) U0 n# i+ q可能唔止坐咯  会激到某人训住咯
云淡风轻 发表于 2012-9-21 09:06
. M3 w1 u- I+ m# z可能唔止坐咯  会激到某人训住咯

, b# a9 ^0 R1 }4 r# I4 l5 j& I{:176:}甘关我咩事?你慢慢激
{:76:}见到口水流!!
VivianYe 发表于 2012-9-21 11:10 ; W  U" U. n/ \* C  D1 n4 F
见到口水流!!

8 d. b- s  j% N( P9 l" l{:76:}食晒罗
快乐源自内心 发表于 2012-9-21 11:12
( G' G' d3 t; N, I食晒罗

1 J7 A( W* o' {' H% I7 _( R{:98:}
{:157:}尔点知我丁隆嘅……
快乐源自内心 发表于 2012-9-21 08:22 8 s  d7 t) R1 p) I! U
是咪呢两日无人欺负,觉得周身唔舒服啊??话你知,到时唔是海鲜大餐就搞得掂今日唔 ...
: d/ u4 `0 h  o1 T/ W" @3 Z: G
{:153:}心情甘靓,打不还手,骂不还口吗?我只13蚊的股票涨到几多了{:194:}
一穷二白 发表于 2012-9-21 12:14 ! a! p8 I9 ?: m# y& Y0 ]. k
尔点知我丁隆嘅……
6 J. r* }1 R; h. S- \8 ~
随口UP下,唔是真的吧?{:102:}
sam1001 发表于 2012-9-21 13:49 2 [) e1 w; X% l: G3 M
心情甘靓,打不还手,骂不还口吗?我只13蚊的股票涨到几多了
0 C3 h) O6 K$ H0 v* M1 q
呢位仁兄,你只股票已经跌到10蚊了{:194:}好快叮一声就唔见左
{:152:}唔使客气,下次整叫埋你过来帮手
{:106:}随口讲下j都中……我晕……{:157:}
云淡风轻 发表于 2012-9-21 09:00
9 d8 e+ W1 C5 B* [7 q识左之后  你仲有地企咩

, H) S2 E1 c& L0 ^! ^; u{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复