楼主:神采飞扬~华哥 - 

拜师成功[凉拌牛肉]

小小凝希 发表于 2012-9-12 22:58
" y4 f, ^4 J1 S天日搬马过去!
0 e. S" \! V. l& k& _' f
没讲野唔做野和,听日恭候你既大驾
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2012-9-12 23:16
* c* D9 B" F' Y( T$ c: J没讲野唔做野和,听日恭候你既大驾

& C+ u) Q1 r3 J! j天日般到马就杀过去,如果般唔到就后天,得么?
小小凝希 发表于 2012-9-12 23:34 ) U: X% w& n$ Z. M8 A( z) E5 d
天日般到马就杀过去,如果般唔到就后天,得么?
  y& z- h; w1 ]' B4 w* B
您小小是唔是有心过来既,冒成日吹水和
钜华美食 发表于 2012-9-12 23:40
# i+ s; R! t0 `' ^% c您小小是唔是有心过来既,冒成日吹水和
5 I. q9 v+ J- O$ |9 q
般紧马哇,我真是要过去的!
小小凝希 发表于 2012-9-12 23:45
) \$ ~- {1 x( U% K般紧马哇,我真是要过去的!
9 J. m3 N. N7 B, U1 q, y* }
好约定听日罗,听曰过来我请,到时唔过你补请
钜华美食 发表于 2012-9-12 23:47 7 Y4 d9 ~; T0 I9 r$ D( E
好约定听日罗,听曰过来我请,到时唔过你补请

3 ^. b1 Y' L; T6 P# S为左我的荷包唔缩水,天日几大都过去,哈
钜华美食 发表于 2012-9-12 23:47
8 F1 A: t; a2 V3 m$ O& Z: q8 h好约定听日罗,听曰过来我请,到时唔过你补请

% H" x, _6 \: v" H; O天晚九点,不见不散哦
小小凝希 发表于 2012-9-12 23:48 2 Y' D6 G" F1 w; Q- J
天晚九点,不见不散哦
2 p( E2 `) G" U4 p
九点见,冒到时放我飞机
钜华美食 发表于 2012-9-12 18:00 0 h2 b& D: G: X" q$ A& M
择曰不如撞日
2 f# ~2 ]! w8 M3 s6 [$ H/ L2 z
{:153:}好想学整凉伴牛肉
钜华美食 发表于 2012-9-12 22:53
( @$ o& D5 |7 Q5 }' w: f+ z; C过来哆,我亲自动手,凉拌牛展,凉拌蛾肾,凉拌皮蛋,凉拌海带,凉拌支竹,,,,,,,,
' |3 Y. z  d/ h
加多只青瓜得么{:153:}
快乐源自内心 发表于 2012-9-13 08:14 4 x$ E% f% x5 r' `# E
加多只青瓜得么
& K$ ~2 V0 W, B! K# z- A
我没整和,您都没应约,是唔是我挡口太细坐唔落您衣个超版,哈哈讲笑,下次哆,您一过来我一定亲自动手/
钜华美食 发表于 2012-9-14 01:11
9 R( L( L& s) r& x2 P& L我没整和,您都没应约,是唔是我挡口太细坐唔落您衣个超版,哈哈讲笑,下次哆,您一过来我一定亲自动手/
3 |1 c' o* _8 I
{:99:}原来华哥你唔认得我,第二次见面都唔认得我,我都应左约了,得我自己估到你只粥有咩料{:96:}是咪我坐得你太近睇我唔到{:156:}
本帖最后由 快乐源自内心 于 2012-9-14 09:04 编辑 4 Z* s7 o$ ?" T4 q: V) n: k7 z% W: F
钜华美食 发表于 2012-9-14 01:11 ! j5 |6 E# S) W* n2 F9 a  L: @, ]
我没整和,您都没应约,是唔是我挡口太细坐唔落您衣个超版,哈哈讲笑,下次哆,您一过来我一定亲自动手/

0 n$ m3 M. o# s2 k) m# h
- H) M3 h6 `) t0 }{:190:}怪唔得……甘你当我昨晚白吃啦,下次去多次,嘻嘻……
钜华美食 发表于 2012-9-14 01:11
; s* G$ Y' B# m我没整和,您都没应约,是唔是我挡口太细坐唔落您衣个超版,哈哈讲笑,下次哆,您一过来我一定亲自动手/
* F% ]1 T' O7 |* b( Y( t6 {" Z
{:185:}华哥,距有的,呵呵,你唔识得距?
小小凝希 发表于 2012-9-14 09:15 0 Y' J+ P) l8 `" O; P- v8 R5 _* f& _
华哥,距有的,呵呵,你唔识得距?
' V; s& ?2 ~2 t% C+ {9 j
3 z# u. _; ?- b+ B
{:190:}昨晚我未去,小小我地去食多餐

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复