楼主:快乐源自内心 - 

为妈妈做的蛋糕

茶茶 发表于 2012-8-22 11:28
  @2 Z# G0 i& h6 b. i  `$ {3 z甘你整我吃..

/ W# U% M9 S0 H( G4 S2 Y4 B一齐搞搞震,呵呵,整阿肥风成日想试个只苹果醋焖猪脚啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 11:29
; @  l. {0 I4 ]; e; _一齐搞搞震,呵呵,整阿肥风成日想试个只苹果醋焖猪脚啦
3 `- ?$ {7 a: @3 S
我又想吃哇..肥蛋都唔知翻来磨
茶茶 发表于 2012-8-22 11:31
. x3 M" j+ z+ {; `9 U1 _6 u我又想吃哇..肥蛋都唔知翻来磨
) A  i( a" ~: [) ~- I4 s3 C
叫距返,距中意食猪脚,一是叫距整距平时成日整的拿手猪脚,哈
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 11:33
4 F0 U- F, J6 i7 l& H叫距返,距中意食猪脚,一是叫距整距平时成日整的拿手猪脚,哈
/ H0 T3 h1 B5 O8 k/ E
{:106:}上次唔整
茶茶 发表于 2012-8-22 11:34 . N) H' l- T7 j9 D9 [8 \
上次唔整

( s0 m* f8 p/ i. ~, P( ~上次你爸爸亲自下厨蛇
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 08:20 4 p+ O, g9 T2 U' s# L4 B+ p0 L+ A
叫你老婆大人整咪有得食罗

6 l& _0 {5 p) N我老婆无甘好手艺啊!{:186:}
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 08:30 # _1 I' s0 w# |9 p2 O* F
小妹你平时好多好野食
. k- Z; T8 `; d0 b5 P' ^
{:157:}边有哇,我都唔 识整好野食{:98:}
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 08:34
! z! Q/ h9 m: d. }3 u* t我都无天分,刚买好整蛋糕和马蒂糕的材料时,妈妈成日泼我冷水,话我晒钱晒时间,都唔知识唔识
! J3 Q# W' x# m; `. i好多野 ...
; ^% k- r; l( r% g/ [
呵呵。觉得你整得好好。好有呢种天分啊。。
快乐源自内心 发表于 2012-8-22 11:33 6 I4 [6 ^6 F+ r
叫距返,距中意食猪脚,一是叫距整距平时成日整的拿手猪脚,哈

$ K% `  h# t. u琴晚聚餐距地先讲住,我唔知返唔返到哦{:157:}
甘复杂学唔到。{:98:}
, \* q2 O7 M/ i" t) ^; a- M6 H$ z
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-8-22 21:28 * @- g- z4 i+ C8 `% V
我老婆无甘好手艺啊!

\" y9 ?9 B, }7 b2 K; `
! d! Q6 n, |9 c, ]) x+ `: C) A如果你爱拒,你并不会介意,你乐意整埋比拒食{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-8-22 21:28 & `2 e3 e- G. X& t
我老婆无甘好手艺啊!
& v9 }3 `. u& H1 `* |& v/ w
{:160:}用心就好
多少啊多少 发表于 2012-8-23 08:33
# E" d  u$ E5 f" T5 S" p. B  [呵呵。觉得你整得好好。好有呢种天分啊。。
/ O4 @9 I' J$ H: u7 r- _1 w6 K
多谢多多{:158:}
yuki 发表于 2012-8-23 09:22 ! G2 s8 B  i. S! u' _/ K
甘复杂学唔到。

- L, [' Y. e$ Q) [+ P1 C( x/ z; {, K9 y" _" m# B
做起来好简单的,你三文治都做到罗,仲简单过你整个滴
Lee(小妹) 发表于 2012-8-22 22:00 ' f; p$ d  c( c7 m/ w  H
边有哇,我都唔 识整好野食

6 y( |/ q  W( Y- B5 Y- M成日有靓汤饮

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复