楼主:Nicole木习习 - 

I Love You(爱很简单 英文版)yuki版同大家快入黎听啦

Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:50
2 Z2 B( ?  A1 d+ g0 xwhat??

# ^0 n2 ~% \# e4 e4 r3 d8 i# Z百度搜索哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:50
' u. Q' @; O2 g百度搜索哇

% M  K" V+ H9 {- T- ?* F" l{:183:}{:157:}
{:99:}强烈要求放影音版
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:17
; [8 u2 s2 g, r+ ~# p* D$ o强烈要求放影音版
3 X  ~5 [1 `, R' M- \; ?
你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

,我吾识英语,只识听中文
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:23
# T+ Q7 P! U1 ^, L/ Y; u1 h,我吾识英语,只识听中文

" N( y! i( c3 ^2 v, \中文yuki版发咗啦。。。
) P7 V7 p# m# o) _/ ^我话有英文版) B5 H$ G) [7 @2 w5 d0 C
佢叫我发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:22
' N1 r& ]$ Q& U3 D- V* `! w/ G你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

# U, v9 G7 }& P: I{:157:}我等左N秒啦,已经好有耐心嘎{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:25 9 D# X5 V5 s) Y9 Q& q* q
我等左N秒啦,已经好有耐心嘎
& V$ u7 D2 R. d8 \2 h; L; ^
{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:24 ; C6 m" G+ j6 b; h
中文yuki版发咗啦。。。; q" T* g  E, N: K
我话有英文版: Z: R9 q9 h4 y- K+ _) V
佢叫我发嘛。。。
1 ~) [- r) t+ H9 I# G2 m
{:157:}N年前就听过啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:28 2 v7 N9 I; `0 c
N年前就听过啦
/ f. ^! ?3 z, e7 P
{:153:}就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30 " B! L/ _4 `7 }: n
就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
4 Y& U: }3 t8 A
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30
) `2 R# u# I2 }8 Y5 x: F" p4 x2 b就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课

) A9 z' V. l# m, g. p- h咁yuki版嗌发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:31
/ ?/ x. I& @8 O- A咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
1 X+ b/ |: `0 z# q/ |1 G' R7 p" m
{:153:}你过到从化先讲野
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:33 . \/ R) @+ m6 U" E
你过到从化先讲野
9 x6 C/ ]4 ], @$ a
咁你即系应承咗!
$ u. q0 N5 U2 n好嘞。。。# @5 \% M. ^8 S$ N1 h8 ~6 }
等我哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:34
2 C5 {/ z. a3 P# A  P6 }4 j咁你即系应承咗!
( k/ J' x% y( H4 y好嘞。。。
/ b0 P+ ^3 ~* @等我哈。。。

' k8 [: p* u5 J5 }{:157:}哇哇哇,我几时应承你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复