楼主:david-liu - 

以前煮俾老细吃既“咸蛋超人”

李清水 发表于 2012-6-12 22:33 : @$ j: w6 x; y+ u  C# ^7 N9 T
咸蛋肉饼——爱钟意呀

; Z4 A% Q8 _3 Q* `7 {% q# B自己煮俾可人吃啦,最多我唔收你学费啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:24 ; r4 [) U  s9 F9 J5 ~$ \% N/ c
I等U,不过你要提前讲架

- j) b9 q9 v/ A0 x  j/ t9 @好。。。太感动鸟。。。到时微博 咸蛋超人。。。哈哈
david-liu 发表于 2012-6-12 22:32 - A3 [+ A) U! H) Z" v8 V
三百大洋有交易
# S" N6 q- p- F3 F9 R# Y5 x
{:190:}还我三百大洋{:186:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:34 # |0 k# N, T0 C6 }/ r# W! O' P6 R
好。。。太感动鸟。。。到时微博 咸蛋超人。。。哈哈

$ X& Y5 O! o% V6 q6 u唔使感动,鬼叫我老细崇拜你咩
david-liu 发表于 2012-6-12 22:34
$ X8 O7 m6 ]) s3 f8 T& ?4 J自己煮俾可人吃啦,最多我唔收你学费啦
! `" a9 I* C5 z6 ]  R) A. p
可人吾钟意食蛋哗{:185:}
一穷二白 发表于 2012-6-12 22:34
: `) u  p& }% O! {2 c0 t' }还我三百大洋

* r8 s/ L" j! F8 l# d5 L膝头哥行上就系
李清水 发表于 2012-6-12 22:36
  }/ ]% \7 T. x3 y2 b可人吾钟意食蛋哗

9 p4 l& t  a. T0 U0 i% u{:106:}距食肉饼你食蛋味得咯
david-liu 发表于 2012-6-12 22:36
8 C: P* a( I  Z7 ?( i! W* h唔使感动,鬼叫我老细崇拜你咩

4 n- p7 A; X4 u: E% V7 Z佢几时崇拜我了呀?姐没见过佢哇。。。我崇拜佢先啱。。。哇咔咔
david-liu 发表于 2012-6-12 22:37 9 L; ^" _- |1 \' c$ J, F- |
膝头哥行上就系
4 |5 h. C" @% p
david-liu 发表于 2012-6-12 22:38 7 Z; p& ^  S# c( X
距食肉饼你食蛋味得咯

8 `3 Z5 N9 i& v1 s+ g. j$ e爱多吾钟意蛋哗
4 `+ i4 @: C8 ~* L. n; S. N
创意无限!
小小凝希 发表于 2012-6-12 22:57
9 \5 c  s3 T) ]; Q: I7 N创意无限!

; q% ^9 ~" D$ R% w( P花少少心思,就可以令距吃多碗饭,值得!
{:176:}0 I; Q! Q6 J) n
这道菜好Q啊,不过吾知味道如何呢,哈哈
{:153:}我知你地讲咸蛋超人系咩啦{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-18 08:22 7 c9 r( ^9 p9 k3 x# P9 t  N% e: G
我知你地讲咸蛋超人系咩啦

6 F0 e/ c- |. L" k( e& ~后知后觉,虽然晚D,不过都算用心{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复