乱甘UP

本帖最后由 钓鱼仔 于 2012-6-4 10:18 编辑 7 h* z8 {5 C/ r5 }& R. T: W' ]# l

) v- H4 `0 O7 T
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.
6 F0 c6 T2 e& @/ N3 i5 k: ~. B1 U

# q3 t! l( \8 G5 _; b  }0 x: K; Z# d9 E0 d7 a3 G  K( C  B+ f

?% x' I8 r' T1 p$ V
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……
$ j" L  I3 w. l( T/ E' A, x% \

+ @/ d- d8 ]+ U  }  s! X2 e' f( T
2 P3 w: B! t5 G, L0 n6 z8 W
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.

+ k1 J: J  K8 R4 j1 G' G' V* _7 K/ H  t( M# e) H( B4 S' S0 `8 N

3 Y4 f6 ?2 A: z8 S, N7 N/ j
2 A/ ]5 h9 F( c! i- L: ]# U
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!

7 L7 s# @2 z# B$ E, `  P" k7 `! U. i0 F1 U$ f1 [& I0 o9 ^

4 D, G, e, U& f. Y
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

6 _% l; m* Z% T* O7 r( B/ I& a/ T- T
7 _4 G6 S; g5 q  d: y7 M
3 X" e- `% T5 F# J3 N
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈. O" }, ^" a* W& q$ ^4 d& b9 X
我睇过啦哩段嘢。。。) T" D& {0 O( J1 I
{:153:}" M6 o7 v% V1 a4 y! a1 K7 [
多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13 ( [. [; L3 N5 ]1 Q- p. M* b4 c
哈哈& x5 _5 s. `, I) t$ ~, b0 a& m. H
我睇过啦哩段嘢。。。

, L( s" o6 C& T4 O& ^0 A{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14
  p' N0 m" ^( j8 \0 f都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦
, J9 K! Z( y% M2 `, J* T
讲咩?
7 n  P3 P8 O. D2 @! w会谂咩?
0 j" ]  f2 ~5 Q/ k! t哈哈。。。) e2 {# I5 ^8 z* G: B0 d8 B* O4 m
你唔好谂多咗。。。
% p# r/ w: L8 \* d3 L: ]; O3 e- T' I, N仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 3 v: e( h! l+ e' @- i, ?; V
讲咩?
2 Q: X5 A( x8 W7 R- g7 C会谂咩?( \8 k/ h5 [% J
哈哈。。。
" x' Q6 Q; j& u7 ?5 ?1 T
{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18 7 c; U, h  b- a: c$ P; t. O9 [5 h6 J
吹水无罪

b+ f& M; a" n{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15 8 {: U% F1 }7 i' k# x. T/ \
讲咩?
. b$ p' M3 n) L& y$ R5 }会谂咩?
! a9 N+ x  X9 O9 R哈哈。。。
9 h/ }; D' e! s9 a/ T) h: d$ e& F
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33
" h+ J4 T& K. x' v$ F+ }帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈

6 `( d* R9 x; v( n囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25
) r3 d. s" g% x5 M其实,你明唔明咩意思呢咁?
/ c9 [& G6 f( u3 Q- o& U' p

+ ^. R" o  o2 ~4 T/ D9 z% ?大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43
+ Y" j" ^$ V9 A5 H! U3 U  Q8 Z大致明,

/ e2 F$ ?: |- h4 G好犀利啊,1 a  n7 K" M4 J, J1 [8 e
又话自己唔识。。。
; ~, S6 {' c, x+ ~( S% ~我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}: n2 p, H" ~% L2 K& X
以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40 4 E- B% l! D5 @! D
囧!!!!

2 S2 m" n  m4 @+ _. B$ z) z, C尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02
( n6 ]4 L! W( ]$ [" t尼只字拼音点打架?

9 k$ {: S" c. v* U# c: hjiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34 4 V" G, V7 f$ W+ Y# K( R
围观下

9 r. [* o1 x4 b/ q: v9 _; q{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复