威+美食+妈咪爱心炖汤

( O" Y% L2 x; |5 v& x( d+ H1 r 20120603658_副本.jpg ' F1 l& G( `( d
- u% z" p, i" F6 {6 b" o
今日同叶生去威了又9 Q! h, [6 B0 ]
意粉+ d% Q. ?- A; B8 |: l6 N+ s
salad
" k5 O3 [. P8 g3 I: {; ]+ L' Hpizza) B$ S2 y. O% j! L: {/ G
我最爱嘅鸡翼
$ S1 U! [* m  P西柠cheese cake4 w' B5 m) i) O% ~2 H3 k( w: R
好好好满足啊
/ q* e9 k; j3 U) J认识到新朋友8 M" z7 `) }8 w$ r7 g% \
巧嗨森哇- _  W' q& {$ k3 q0 S5 i
  _5 T4 x. C7 v" V$ f# K& H
然后
1 b& K: f% [1 q0 _1 V% B下午下午茶仲叫咗热朱古力
3 x  ?5 {2 G& ~6 b9 U鸡块,薯条
  \& H9 I0 j& f# S/ c
. c  E2 b% ?& c9 q翻到屋企,
# x# h4 o( s; ^- F8 n/ C+ {2 H妈咪腐竹焖排骨
8 |6 ]# S% ^% Y1 s仲整咗粽添
2 e) k) g3 F9 d0 @" m: g/ u0 z' o# E5 F) {4 A& D  b- ^
我好饱+ F+ J0 g, y* k( b
帮衬咗妈咪半碗饭
7 O$ Y  A/ X/ g5 U" P+ v9 [9 l! M哈哈
6 A6 ~' Z9 A0 ^6 t5 E0 L" I# r) n/ C4 ~
等阵妈咪又高丽参炖鸡9 \4 h# f2 q4 `+ e* D* q8 I
至于图,等阵补哈
6 X. ?! E; ^9 P- S: D& j姐先去饮汤
9 [- I" H9 f1 \" m/ k1 F
6 N) j2 Q) r- W1 Z/ i8 U姐补图补图黎鸟8 O' A+ h$ ~! H7 e+ W$ C! D' [
1 z: k5 |0 ]  m# S/ [" Q2 g, E
& l$ d- {& B1 e+ s
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
都是我的至爱哦!
你D公仔点加上去的,用光影啊?
做女仔真系好
心自飘零 发表于 2012-6-3 22:34 ' J; t9 e8 r7 M$ z# x0 \) @% B9 _$ k
你D公仔点加上去的,用光影啊?
' u: r- D$ b; Z' u8 `( \. F
美图哦。。。呵呵
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:33 " Y6 s2 }- C8 u* k
都是我的至爱哦!
' h/ a- H5 S9 k5 Z
{:76:}{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:36

0 b0 A5 D( w* @1 U{:104:}
david-liu 发表于 2012-6-3 22:34
+ C8 {$ P, l2 N9 {. X5 j3 j做女仔真系好

# m2 z/ s4 Y$ p6 j* R{:154:}好好味。。。你以后整俾你老细食
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:37
& I& N- g/ u: }) V' W: G1 E
个pizza都好正。。。哈哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:37 9 f- a) j1 _4 x0 d4 N- X: M2 C' U
好好味。。。你以后整俾你老细食
% C6 ?6 M1 R. i  q2 ]. j. v
有D未学识哇,不如你请我去试下,等我学识左煮埋俾你吃蛇!
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:39 3 Q* e9 L8 |% H- L, K2 @
个pizza都好正。。。哈哈。。。
* o$ F1 F0 g4 p& j
pizza我下次去学!
小小凝希 发表于 2012-6-3 22:42
" N( A9 ], i# R# Q2 Hpizza我下次去学!
6 s& M# W, z6 v& t* z$ R0 k
整薄皮噶啦。。。好味好多噶。。。呵呵
david-liu 发表于 2012-6-3 22:40 ; ?( _% ^; B% @- ^# r4 a% }' [
有D未学识哇,不如你请我去试下,等我学识左煮埋俾你吃蛇!

# v( G# S1 v! G3 {/ q' |我都唔识。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-3 22:46
) O+ e" W5 `3 s! m, x我都唔识。。。呵呵
+ X; N/ ~- E+ X! [! j' {
你唔识无所谓,你请我吃过就得架喇!{:153:}
david-liu 发表于 2012-6-3 22:51
) S! Y7 r; t  g) x$ e你唔识无所谓,你请我吃过就得架喇!
+ d) M6 |/ y4 ]' S6 P9 O* I9 [
哈哈。。。有机会滴。。。
) S& _. L& |$ J) y0 W你点忍心我请呢。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复