点标签看更多好帖

炖阿胶+花生眉豆焖鸡脚

今晚翻到屋企# [8 K0 ], l! _& i# l. Y7 [
妈咪话炖咗阿胶
( g% K4 s/ `0 b  B+ ~8 k7 v饮咗一碗+ J* J, g  Y# o- w' N
其实,我唔中意饮哩D嘢。。。& [" @% |& d) B7 `, U2 f+ Y) }
啊。。。" @7 d+ W7 G' I8 i3 L
妈咪话,一定要饮1 i$ o6 r$ _( V& o; [% k
无得拣。。。6 p; h; N. n, A; T

: R3 @; t2 E" V6 t$ Q然后,妈咪又话今晚佢焖咗花生眉豆节瓜鸡脚1 U' V9 u; O8 w0 W4 c( ?
哇。。。魔女大爱
$ A# i" E' \6 N; j我妈咪嘅焖法系 * l! M* J6 f; _7 @. _
无汁咁浓,稍微稀些小
3 `3 W! O7 U1 z9 D) o但比汤少
% h& k; Y, ]: p4 x) o  b) x无敌正% E/ P2 [& E3 u5 k8 e) I6 j0 ?
太爱!未黎得切影相就消灭晒了7 t/ H# [2 h/ g7 P8 v  f0 z+ k
哇咔咔。。。
7 ]& |9 j! U/ m
( H& r' h  I0 x5 {4 L$ w7 L/ R仲有就系,
$ A; b1 v) J" R. [今晚觉得牙痕,
' a( v7 j- `' Y3 t9 ?专登去春之花买咗不规则饼干。。。
8 E9 }7 s& h+ N番茄味
- x# V4 h! v+ M3 g$ L但我觉得,依家嘅不规则饼干无以前咁好食了
+ d; a9 z8 c7 s, A& g# _但,介于牙痕关系
# x  _$ ^  f; q  g3 b* E6 ^: F啃咗佢。。。
+ B# }7 t" F+ J5 j% c
8 _" [8 [' y, W9 V呼啦啦。。。+ Z9 x' F3 ?$ N' Q
巧满足巧满足哇{:152:}
9 x% D' {% M' p, h2 P5 `- e
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
好补( ⊙o⊙ )哇{:162:}
发电机 发表于 2012-5-8 22:59 0 }1 ^" \7 C, P, ~. A
好补( ⊙o⊙ )哇

$ ?0 T3 X9 R# i  F2 U1 u" N* l  R妈咪整嘅。。今晚翻到黎就负责饮同食。。哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:01 $ w. G) x3 n" z$ i. y2 X
妈咪整嘅。。今晚翻到黎就负责饮同食。。哈哈
5 ?& O! e) r1 h- f/ S
容乜易变成肥魔女{:153:}
发电机 发表于 2012-5-8 23:06
/ ?3 O* f) P0 h: K容乜易变成肥魔女
' x5 J6 ]& f8 Y: s
对,已经见效了{:103:}
+ m/ a- ]: m2 @( p要keep住做运动先得。。。{:98:}
我都中意食花生{:164:}
心自飘零 发表于 2012-5-9 09:22 - m# ?0 c# Q6 U( L3 z
我都中意食花生
: p# i4 Q) \5 E. C: x+ ?9 b
呵呵。。。好好味。。。
7 f3 c; ]( E9 m% HD花生好似话系妈咪买全粒连壳生果种,然后晒干,然后咩D花生肉黎焖$ m$ J% {9 V5 o
特别好食。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复