点标签看更多好帖

About questions n answers...

9 J* }& b  O: t# {$ B8 c6 }9 p! d: ?9 [1 K* Z
Sometimes looking for answers only leads to more questions!3 g& H5 ^5 m3 D% p+ X! X
And, sometimes you're better off not knowing...6 b1 V) }1 `2 D* A1 [# u
But the best way to avoid giving an answer,
/ p" ~: x9 }0 W: Fis to avoid giving the question altogether!
  R1 J) G4 X, E0 ?# r3 F2 S3 [5 i  n
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
逃避问题???
{:183:}
david-liu 发表于 2012-5-8 17:04 $ v' P# T7 K/ Z" G2 v8 Q7 I
逃避问题???
1 F2 J" U4 u. n# e, e4 `0 Q! n  C
唔好自找麻烦。。。呵呵
李清水 发表于 2012-5-8 20:15
& ]  n0 J- s; j9 y4 h
做乜咁多汗啊李版?开空调啦
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:31
3 [+ M* T0 j% K% ?1 R. a2 p做乜咁多汗啊李版?开空调啦

' C. d5 ~  k6 w  M0 a你又知的
李清水 发表于 2012-5-8 22:50   k, s. |2 n+ b/ l' e  ~. e
你又知的
% T0 O! v# P! M3 [6 ?- M
见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈{:176:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:51 # b) v0 P8 w! y# p
见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈
, ^, I* _7 Z7 N/ ^# Y( H9 d/ r
我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!
李清水 发表于 2012-5-8 23:01
9 M, v# o! P4 w' H! O我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!

7 ]; `* |  b3 F* D, Z; e5 c咁你去睇清楚哇。。。{:106:}
" |* }2 O2 g- K# z' r仲好意思明话无睇清楚。。。{:98:}{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:03
' V' d; c* Z. a1 o3 L6 G) r咁你去睇清楚哇。。。4 _0 _6 k; n: Z! x+ U4 v: ?/ S
仲好意思明话无睇清楚。。。
. G0 Y0 v% S6 t$ |# H9 t
点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!
李清水 发表于 2012-5-8 23:06   u; Q6 n+ L! p; M# d, u/ t# J
点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!
% D2 W  b; \: Z# t: r& k! C
你只系实话实说,你无问咯。。。{:102:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:10
% ^; a) l  S' s( Q) F你只系实话实说,你无问咯。。。

, Y; d& @, e+ Y5 K# E: i) |( ~我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!( N8 I7 s% |4 q' b7 N8 O9 a( a
李清水 发表于 2012-5-8 23:11 : Q9 r$ Q! F1 _
我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!
) N& O  a: r! t& A( U* I. X- K
咁样下哇。。。  ?1 `0 r: W1 _" W5 T$ F
问啦。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:13 6 P! H' i$ @9 t- C3 ^1 m
咁样下哇。。。* w2 c$ O6 Z$ `- K1 ~
问啦。。
Sometimes looking for answers only leads to more questions!3 J+ _: [0 ~+ x/ N& n& \. f
And, sometimes you're better off not knowing...) [, h: A  y1 U& D* S# U/ e
But the best way to avoid giving an answer,# D7 X: L) h1 Y  b
is to avoid giving the question altogether!
6 Y" J) Y) L3 m* Qonly
——系咩野意思?
李清水 发表于 2012-5-8 23:15
7 U0 h. f: X6 c4 d——系咩野意思?

; k; s- r; ?- o( v..................................

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复