点标签看更多好帖

About questions n answers...

7 D) f* Y; J1 |- L0 u$ G( h7 T. ?9 g" f" V) i# z% c; G
Sometimes looking for answers only leads to more questions!
3 H8 _2 J/ J4 V4 }. VAnd, sometimes you're better off not knowing...4 V) X) P6 |$ b- I* {
But the best way to avoid giving an answer,  G; A1 Y# I( f2 z
is to avoid giving the question altogether!- }% A1 A1 h9 i, [  x1 r
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
逃避问题???
{:183:}
david-liu 发表于 2012-5-8 17:04
: Y/ G3 d  i: g) n! `: Z- a# p. Q7 X逃避问题???
+ b/ K; a. i. C- F1 h. z
唔好自找麻烦。。。呵呵
李清水 发表于 2012-5-8 20:15

# [8 `8 s0 ~, I- Z- ^做乜咁多汗啊李版?开空调啦
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:31 + Q5 b# a' E  ]
做乜咁多汗啊李版?开空调啦
6 K4 z" k# W* z  J
你又知的
李清水 发表于 2012-5-8 22:50
# T6 ~# R' X" S# |) F2 x你又知的

5 L' a4 Z) L4 ]5 f" x* J1 n) q( Y见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈{:176:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 22:51
) T( H) Y- j2 N( Y3 ~( t见到你大汗滴细汗咁哇。。。哈哈

# q2 v9 `2 }' M* D我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!
李清水 发表于 2012-5-8 23:01
) |; w6 [/ Z, d我没体清楚你的英文,所以就流汗哗!
- N2 ^& o! K/ h0 e
咁你去睇清楚哇。。。{:106:}
( \  ^8 P) B4 P" X; h, F仲好意思明话无睇清楚。。。{:98:}{:156:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:03
( P* Y3 l) m. U# ~3 S3 L咁你去睇清楚哇。。。0 m9 k4 ^5 M, G. p
仲好意思明话无睇清楚。。。
) ~& Z6 e  R% z+ ?- ^& P6 u" t/ I0 C
点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!
李清水 发表于 2012-5-8 23:06
) z4 @7 M) t' i2 I& t* M点会吾好意思呢——我呢D叫:实话实说,吾识就问呀!
0 }" d6 g% v- o8 H; h% g0 e! Y" D' Z
你只系实话实说,你无问咯。。。{:102:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:10   ~8 }- S6 M% a! x$ G/ o% c* e
你只系实话实说,你无问咯。。。
: k) l$ C* y, t$ {8 d6 n
我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!3 c6 D( g  |# y8 o+ g1 a
李清水 发表于 2012-5-8 23:11 8 c0 z2 Q/ U# J7 O% q! w& |2 `1 |
我准备问的——但吾见你人——我只能等你上来先罗!

; x/ ]1 S1 J  H" y4 i咁样下哇。。。4 k' G. o* Z& m* a! T8 ^! Z: b
问啦。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-8 23:13
4 R, W4 [7 @) q' r5 i咁样下哇。。。
8 r+ C# B& A7 x5 b  G1 r- S$ {问啦。。
Sometimes looking for answers only leads to more questions!
7 \- A( L- X: _" ~And, sometimes you're better off not knowing...
6 R' B: L; m3 mBut the best way to avoid giving an answer,- z) p1 I8 `% `, `% _" l
is to avoid giving the question altogether!
8 x7 q! b7 [4 b: C2 X; `. wonly
——系咩野意思?
李清水 发表于 2012-5-8 23:15
' i# R+ _% D2 x  O( `' M——系咩野意思?
; B/ i( b! j% [% x  I0 D
..................................

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复