不如听日去买包意粉翻屋企整黎食下蛇
( m4 ?( l- i  u; s巧想食意粉
! v/ L+ ~+ K: a# G! `/ H+ l每次出街食饭都好少食饭. a2 ?5 p% J. d0 o9 Q  i3 F
大部分都会叫意粉
. t% X0 o- T2 Y( h% F+ {+ o1 R
$ M  Q0 Z" I2 S卯包自己学下整都好哦。。# r/ G/ m% I; Y4 ]5 c1 {
# m* L; e) ]9 s! h0 O+ \
仲要买翻支千岛酱。。。: R. L- `: O1 }$ ^
整salad先得。。。6 g7 ^: Q" }# c7 Q! h$ A$ D) w
1 R4 @+ T1 X) Q
哇。。。谂起都流晒口水。。。
6 {: n) X5 A/ v, ]# n- ~亲,你流口水了磨?
: h$ X& Z& \/ e{:164:}{:76:}! F: L; S4 O1 ?7 ~- ^( B. G
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
意粉要记得“飞水”!
( Q1 s  N' m9 v1 Z6 `$ [0 U
david-liu 发表于 2012-5-5 22:58 % t4 G- S; Y- [' s
意粉要记得“飞水”!
' x3 ?9 e; K2 ?  E. h$ F8 }
噢噢。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 23:00
4 U' T2 U5 Q0 g! b1 z! t噢噢。。。

4 I0 L8 s' q' p5 W/ @" H将配料煮好倒入“飞水”既意粉捞匀
david-liu 发表于 2012-5-5 23:02
) L$ t- ?: u- _6 P& v. }; R将配料煮好倒入“飞水”既意粉捞匀
6 l4 [0 o# \, x0 _6 F! f3 L
我未整过。。。哈哈。。。唔识
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 23:03 3 u* D7 ^9 h/ q! w
我未整过。。。哈哈。。。唔识
# Y6 j) h- V4 ~7 s; [. E! Q
上网查下咯# i, v4 X3 t0 d0 Y& J1 b6 ?: Z
david-liu 发表于 2012-5-5 23:10
  ?; E4 G1 r) D& B. ]1 A上网查下咯

1 t$ I4 M, P0 n9 [1 N/ ]" Y嗯。。。我谂应该唔会太难嘅。。。{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 23:11 + X* Z) _; A% X& @, e8 [1 o
嗯。。。我谂应该唔会太难嘅。。。

. k0 w9 e( l" o" R记得等D水滚左之后拖拖D意粉
david-liu 发表于 2012-5-5 23:13
4 A+ ]3 @0 ]- d" K7 w记得等D水滚左之后拖拖D意粉
* N4 a8 Z$ k: \( ?$ R  y2 s) o
刘版巧有心得。。。多谢教导。。。哈哈{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 23:16
2 M0 X3 Q% C: ^+ B: u刘版巧有心得。。。多谢教导。。。哈哈
+ r& o- @& L" i5 T
客气啦,怕你又要吃“整肠丸者{:153:}
david-liu 发表于 2012-5-5 23:39
0 t8 ]4 o0 B. c" Z1 i客气啦,怕你又要吃“整肠丸者

/ \" v& L) M- g4 |& N{:106:}{:106:}姐咁大嘅女,都系第一次食。。。{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 23:42
5 ?2 X- R% Z$ Z6 [- h% i姐咁大嘅女,都系第一次食。。。
" i/ h. U& g; q7 Z
所以提醒你唔好吃第二次咯
david-liu 发表于 2012-5-5 23:46
; G+ ]) C0 X; q所以提醒你唔好吃第二次咯
4 q3 B: ~1 A/ {$ s: U3 z; ~
{:98:}{:98:}收到!{:98:}{:98:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复