雷,吓死人嘅雷

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-5-5 07:03 编辑 4 `' @* U$ \+ T& H5 I! ]5 Z' r
# E3 K4 }1 t$ n! j8 ^, l
晨早流流,卯被雷倒 ; n' H) k; w4 u# {% l0 h
but 就被雷声雨声惊醒  ! b' p+ ^9 O- k6 P& [" [  o
唔知点解我明明系发紧梦咁噶哇
5 U/ y! s2 ^+ t/ }' R无端端就落雨了
: g& N: j# ~4 I0 c2 W# C3 L我只眼咪埋噶嘛 8 n7 P6 J3 Q7 o3 i. x3 ~
点解好似睇到闪电咁噶仲?4 ~7 F. U- O6 d  r. s& k0 b
当然紧跟住就系雷声噶
7 w$ p) @1 W" m1 h  P5 q呜呜…… # K( d' v2 P0 k! t# s
雷大到连阿巢都有D惊
/ f! [# e' ]+ V走咗黎同我训……
; u9 `! ~! I! T! ]) _. d天啊,你肿么又伤心啦?
6 T. @) ^7 T4 O% h+ c$ i姐我肚仔好好好饿哇……/ b7 F* [  ~' ~! S
呜呜……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
风清气朗
一穷二白 发表于 2012-5-5 07:36
5 e2 x: {1 V# \9 v% r7 w' c风清气朗
: M+ Q8 }0 M8 \4 r
无敌大雨。。。出唔到门口。。。{:96:}
{:82:}尔不使训啦
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚{:151:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 07:49
7 s' z4 `( x* |& t无敌大雨。。。出唔到门口。。。

6 u" @# O+ q" i; ?{:166:}甘就好啦!!!又放半天假。。。
david-liu 发表于 2012-5-5 09:49
( w# W# i. S6 Y% o- r2 V真系唔使训啊,陪住“老细”成晚

1 R& L, ~( B* i7 l2 E) ^good father啊、、、
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:11 / A" B! z1 ~+ Q9 \( K2 H
甘就好啦!!!又放半天假。。。

& o. Z6 d7 c9 b我都想啊。。。嘿嘿{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:37   b- w) E7 d% `
我都想啊。。。嘿嘿
: m  @: Z3 j* W" A) c
{:98:}哈哈。。。
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:50
$ z" f; E& m5 n. X0 Y- F: y哈哈。。。

' A, w; v7 N7 ~! o难道你又休半日???{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:52 3 s, V; d( P% X
难道你又休半日???

. j4 d% ^  j: M{:153:}嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:54
) Q; E; O# f  A) _1 O嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~

5 R5 H7 g5 w' T) u6 p  r. g咁系边个同我讲,去上班噶?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:55 ( j+ S' H+ ]0 I/ P* a; `
咁系边个同我讲,去上班噶?

* X# t! H6 t1 e4 {0 ~+ h. K0 Z俺啊!{:185:}
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:59   I  E) c  {( i) o' P
俺啊!

- A( @: G2 }! M0 _# U6 u{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-5-5 08:49
5 ?" A- z" }: t% X5 ?: J+ n尔不使训啦
- L7 |- R' q  r# U
坐铁果阵狂中眼训。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复