雷,吓死人嘅雷

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-5-5 07:03 编辑 % |/ w0 u  a, ]$ \( X/ N( }, h& r
* E) g' S% m! y' t2 v
晨早流流,卯被雷倒
& |) Y$ \  Y5 kbut 就被雷声雨声惊醒  + Y- \3 y% g0 Z+ `' R2 l; h
唔知点解我明明系发紧梦咁噶哇 9 f% S  @2 V+ |% @# z
无端端就落雨了 # B( M4 T( g+ ]0 l# k8 v: s
我只眼咪埋噶嘛
1 U. c* T& h% L/ m% `: v1 V点解好似睇到闪电咁噶仲?
" M3 }. }0 z9 J' y1 A6 ?当然紧跟住就系雷声噶 2 m* Q6 V) q+ g
呜呜…… * X" \% |- `. X# z2 Z
雷大到连阿巢都有D惊 ) K" M$ V6 a# z% P9 m3 E! @0 H9 Y
走咗黎同我训……
2 h9 p$ f; G5 X+ X6 Z天啊,你肿么又伤心啦? & y6 a0 x- K! k6 u7 V  J) K$ T
姐我肚仔好好好饿哇……
* H3 h( S! L; ]1 n2 ?  m- D8 g2 q呜呜……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
风清气朗
一穷二白 发表于 2012-5-5 07:36
- a9 S2 d. M' w* k- U6 y+ p8 I7 Z" _- U风清气朗

8 W. H; v3 ]; G! T/ l1 T无敌大雨。。。出唔到门口。。。{:96:}
{:82:}尔不使训啦
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚{:151:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 07:49 4 P) b8 O# _! S- K3 u' z, X' g
无敌大雨。。。出唔到门口。。。

% x3 \! `* G5 b9 B( U{:166:}甘就好啦!!!又放半天假。。。
david-liu 发表于 2012-5-5 09:49
2 T$ g, s3 O& n+ M1 s真系唔使训啊,陪住“老细”成晚

# u$ [* m% p/ i, v8 |$ o4 Dgood father啊、、、
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:11 ( ^, i) C6 K0 g, U+ a% \
甘就好啦!!!又放半天假。。。
% p: s$ m! _9 l, x% L5 P/ I
我都想啊。。。嘿嘿{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:37 8 w/ ^) ]9 G* B- x3 g8 Z8 Z
我都想啊。。。嘿嘿
4 ?9 ~# I3 z. U9 f% b; V
{:98:}哈哈。。。
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:50
- r# Y- g$ _2 a* h哈哈。。。
# {4 L4 I3 ^3 i2 x" t# p
难道你又休半日???{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:52   C. W/ c3 H9 H
难道你又休半日???
' Y9 k- l& L" Z  T# D9 Y
{:153:}嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:54
/ y) t+ w7 t6 `3 e嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
* ^, w1 J4 f$ ~
咁系边个同我讲,去上班噶?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:55
' z6 f# k! ^6 p/ c咁系边个同我讲,去上班噶?

( m8 @5 Z& b# F$ \! x俺啊!{:185:}
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:59
  V* A% n5 P7 M6 J5 e% m5 W俺啊!
( a; O- E7 }; f6 T( o# f6 t/ B; t
{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-5-5 08:49
" u: j6 x% M1 h) G2 M. h: B4 ~8 y尔不使训啦

' v4 |5 L# x6 H: ^2 [8 T坐铁果阵狂中眼训。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复