楼主:Nicole木习习 - 

Whether...

Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:24 ( O1 x# C, `! F7 g0 H
原来系咁。。哈哈

7 d- U' z8 M6 o" [0 w他,不错。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:23 $ k! X. Y; y1 l3 L9 ^7 D% I+ s7 o
OK !

( y( R& c( E+ g5 s9 q' a- S哎,其实好想去广州呢。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:25 * [. M) Q' f: }4 {: x
哎,其实好想去广州呢。

$ a+ B' z& f/ {) H$ l黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:24 7 f7 N5 j- k' k
他,不错。
4 b! Z% @' _' e
呵呵。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:26
* [7 B: B5 s/ p黎啊。。。哈哈。。。welcome u all!
$ ^; e) ~3 N3 G% F
尔才广州黎是的?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:27
$ H, b! a; f! n. F$ g尔才广州黎是的?
5 [4 @) j  @6 Q" S( a7 ~. H
???5 \" f( _! V0 C) x  N- ?; F' s' k: Z
睇唔明从化话。。。* o; v( K- R9 Z* [( r
求翻译!{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:28 + h& q( q2 m: ?) K! u1 M" }
???6 U+ T* A5 Y+ E+ q4 n% @
睇唔明从化话。。。, k# t9 o( u2 m
求翻译!

0 U8 {4 |# x& ~9 |  C+ x/ }( x你在广州哪里?
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:31 . z2 ]% H) _' Y- O7 p3 m
你在广州哪里?

9 R( q% v& L) l0 f7 h( U; S+ k' W咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。
$ J4 O7 [- S5 D才,我又忘记咗咩意思了。。。
* y8 A! A( X# z- p: V! n。。。。。。。。。。。。。。。。。
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:32
3 p# _0 j* S! O* ~3 X咁难明噶。。。我净系识蛇同磨。。
4 E3 j; E% ~* K+ B3 W才,我又忘记咗咩意思了。。。
1 a5 D/ d' e" s" @3 N; U。。。。。。。。。。。。。。。。。
6 ?" Y$ m( |! A( h5 d$ \& B3 ~/ ~
才,就是在。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复