楼主:Nicole木习习 - 

Whether...

Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:00 * A  R% N# d+ N& i8 ~
哈哈。。。咁你一家咪就即系巧幸福咯~!
; r3 X3 n' u! N1 l& W) x  U+ b
哈哈,算是卦。都是相对稳定的生活着。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 22:58
9 `# H- m1 Z- I! V4 S你未睇过???你想睇书抑或系睇电影?
+ {# F0 w* C9 q6 N' p7 Y/ z0 L
你想陪我体咩野,我就体咩野{:184:}
李清水 发表于 2012-5-3 23:01 8 C2 l* Y: v9 H- S2 E5 J
你想陪我体咩野,我就体咩野
6 |& r7 Q  l, n) x5 O5 W
你依家睇,我陪紧你睇噶了。。。哈哈
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:01 9 i0 O* p) u' p
哈哈,算是卦。都是相对稳定的生活着。
3 V! {/ l: z+ u# [% }8 N
哇。。。巧幸福哇。。。嫂子系咪好识煮饭?哇。。。羡慕嫉妒恨呢。。。咁识煮餸{:76:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:03 , ?) V$ P3 x; _
哇。。。巧幸福哇。。。嫂子系咪好识煮饭?哇。。。羡慕嫉妒恨呢。。。咁识煮餸
* w1 g6 }" q$ ~  }- l/ d6 g
呵呵,我都不识落厨的。不知是好事?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:02
6 [1 B7 Z. m- B* S5 X+ p你依家睇,我陪紧你睇噶了。。。哈哈

& C& n6 z- t$ g$ g0 \我要同你排排坐甘样体{:76:}
李清水 发表于 2012-5-3 23:04 # U- u) o1 m" L8 b5 x* f, z
我要同你排排坐甘样体
6 ?4 l" a7 U7 s+ h& i
也行哈。。。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:04 ) D2 H/ w# ~6 h6 Z, U. X2 ?/ O; i
呵呵,我都不识落厨的。不知是好事?
2 M% Z  e1 |" \9 ^& f
你等食?哈。。。学呗!
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:05 : i! @: |+ l. a7 l. b1 y
你等食?哈。。。学呗!
" k1 h% v/ M; g; T: {
主要是冒兴趣。喜欢生吃。
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:06
) q2 I  {1 o! `/ T主要是冒兴趣。喜欢生吃。

& A( P' m, D' {& J生食??????{:157:}# j+ F: ?* Y5 c& ~. j
系咪又有歧义啦火山老师?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:05 - S8 _/ C6 y+ f% |( g' ]! n
也行哈。。。
  T# H3 A& \+ K! M9 M" D
甘几时呀?
Nicole木习习 发表于 2012-5-3 23:07
! @: z' f; h0 ]' }* b生食??????
; S" ^9 y& H% L" o, u0 T. G) r系咪又有歧义啦火山老师?

# j& ~0 d8 \3 d  ~  U5 F" b: P素餐生食
zhucanjian 发表于 2012-5-3 23:08 ( v0 ]  B0 t+ j- I, n  d6 x" w
素餐生食

: w5 y- |( `- N; y1 G( O即系食菜,生食 下哇?。。。
+ i( @- E$ N2 m6 x( s( j, d* Z我以为食肉生食,吓si我鸟。。。
未睇过,惊一追再追
david-liu 发表于 2012-5-3 23:10
# a* R, ?& E3 w: t; C3 q未睇过,惊一追再追

2 p( ^1 Z) _; W8 @. T书出晒。。
$ X  k& t$ a/ ]7 d" f- \3 Z2 h电影暂时4部。。。2 R4 h5 S, I) ~6 U* x7 o
可以追!
6 w9 G& z: ]# C: _* w# n; J& v$ r我翻炒再翻炒!{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复