点标签看更多好帖

黄子华『铁达尼极限』经典!!!

1 V/ _3 ~9 P! h# X! S2 ~6 |' z8 G* T, W6 R

4 n4 d6 D! d7 o3 b4 A2 @
3 `# s. h# A# W( y新鲜&保鲜。。。
( [9 Y3 m% _6 ]. N' a) x4 S2011去睇咗黄子华栋笃笑。。。
3 `5 t, L  H* l/ \1 b+ B7 X4 A现场巧有气氛。。。$ r8 e: N+ Q0 ]# S! p
真系会笑到肚痛。。。$ W4 H' x  n8 \7 g) u
笑到牙窖紧晒。。。9 Q1 Q  u. A, }) n3 k' {, \
& ]) d# ~; N9 g8 {
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
skylook + 40 + 40 + 40 很给力!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
你点解不叫埋我去的?; I* J& `8 f$ n
我未睇过他的现场哦
! r  ?2 @9 o/ @8 Y4 m; [- y" C
放下 发表于 2012-4-17 15:28
# _1 E+ C# L9 B  F: ~你点解不叫埋我去的?
- m9 c0 V: q/ t1 l  |. d8 C- ]我未睇过他的现场哦

) `% b& z) l8 W' d+ G
, E5 L) y; v& y5 w+ V- u- Z{:106:}起先好艰辛咁订咗1月1号噶票,点知果日有重大节目,去唔到,然后3号晚7点得知有F买咗飞,唔得闲去睇。。。我哋就要咗黎去睇,8点开场,我4点几出去,着住两间衫,无谂过有得睇黄子华咯,仲要临时临急去搵7仔买暖包,仲要落雨,又无遮,好在件衫有帽。。觉得当时无敌囧哇。。哈哈。。。
第一次睇哩个{:153:}
新鲜~果然新鲜!{:184:}
盗鱼二两 发表于 2012-4-17 16:31
& b6 d  [* y3 k5 ]/ V8 ]第一次睇哩个
( N2 A; O* V+ c6 E; ]& U1 i
巧经典滴说。。。
skylook 发表于 2012-4-17 16:57
' u: A/ l/ c* I+ F1 B2 Z新鲜~果然新鲜!

9 Y4 p& p/ q* I  g咁就要keep fresh咯。。。哈哈
经典,以前都经常睇下{:153:}
发电机 发表于 2012-4-17 17:24 % }' ?, ?6 W1 D, s6 I9 E
经典,以前都经常睇下

& Z( _5 o( E6 u5 `. [0 F/ M现场无敌正!哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-4-17 17:30 % {* U* q) K8 m8 k0 R
现场无敌正!哈哈
7 S# u8 u5 ]8 k, S: ?/ m) L1 r$ E
未试过,有带口哨去磨?
霖唔到呢度甘多子华噶fans喔,我都系距忠实fans啊{:153:}
发电机 发表于 2012-4-17 17:52
8 u: s6 M) X) L# f" p5 R( m未试过,有带口哨去磨?

* E0 K) p) ]$ c' G* Y' q4 y0 y. E# b无。。。太急。。。你睇翻2楼回复就知。。。咩都卯准备滴。。。狂嗌。。。哈哈
发电机 发表于 2012-4-17 17:52 8 E  Z) N& R, z7 R
未试过,有带口哨去磨?
0 c7 ]* P# T6 J+ G
系3楼。。。呵呵
星仔 发表于 2012-4-17 17:57
4 H6 }: _2 @. \霖唔到呢度甘多子华噶fans喔,我都系距忠实fans啊

0 A5 U) j  J) U5 X7 Q# V  m7 r{:104:}{:104:}唔知下次佢几时黎GZ开show呢。。。
今年应该会有,到时希望可以一起去睇{:104:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复