楼主:四月天 - 

单间的晚餐

李清水 发表于 2012-2-28 19:40
5 ?( b( C9 \- u% M发电机何D诈傻
  k3 }; @' X7 t4 _4 t% q
{:99:}言下之意话我老……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
李清水 发表于 2012-2-28 19:40
4 p2 Z: ~5 k& K5 I* L发电机何D诈傻

' ~8 R4 f6 q0 a9 `$ [( z/ N. |' r最多是老懵懂皆,未傻瓜!{:96:}
四月天 发表于 2012-2-28 19:42
/ q: J+ I1 t; y  ~& l5 I7 Y3 V言下之意话我老……

3 }8 P! d: f) l四月天还是春天,老果个是发电机。{:102:}
' a) D! m& C3 Y3 x* b" a
四月天 发表于 2012-2-28 19:42 ( _$ J2 F( W7 p- E- l2 g; A" p
言下之意话我老……

: W& E- H0 c9 ~8 ]/ O
. W# @4 P5 i+ ^& }吾系呀!
1 D- p" j' H$ l' e( f0 F$ S佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀{:104:}
/ b6 e1 d+ q4 c: y8 v; x尔去闹呀发电机就岩罗,闹埋我果份,我好想闹佢的哗{:153:}
李清水 发表于 2012-2-28 19:53 2 G9 r  U$ @( t4 d- ^5 u
吾系呀!) S  D8 F( ~; E: h7 K; p! S
佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀& V# q* W6 l5 s
尔去闹呀发电机就岩罗 ...

6 L& y7 U- E8 X( v{:104:}水平系甘上下,如果唔系都唔洗剩在人世间啦
李清水 发表于 2012-2-28 19:53 1 N# x7 w7 m8 C, v
吾系呀!
+ ~9 {. q1 s3 C) i& o1 b佢的意思系你甘大个人蒸的鱼,就好似一个十二岁的人蒸的甘样呀
( t, `: ^: |! n, A- ~! f1 s尔去闹呀发电机就岩罗 ...
+ B* \9 n$ Q( J2 t8 ~4 o5 E
我知道楼主属牛录。尔知咩?
四月天 发表于 2012-2-28 20:10
1 A6 \3 C, w: a. b! E$ w) |, D% x  _水平系甘上下,如果唔系都唔洗剩在人世间啦
0 D7 K% M: \1 K
味道肯定不错滴,人世间更苦的事多的是。看~你丰富的一餐,自己食甘大条鱼。
发电机 发表于 2012-2-28 20:10
! M1 g3 c7 ~$ Z7 }, N4 `/ N我知道楼主属牛录。尔知咩?
( K; c1 k0 i* z5 O: N9 g, _' h; H

/ P' a/ r' `4 ^& h7 A即XXX啦——发电机尔吏啦,你泄漏左D野{:153:}
李清水 发表于 2012-2-28 20:47
5 R" U' C0 e+ E9 x' @# d: j, I3 H即系二十六七岁啦——发电机尔吏啦,你泄漏左D野

* u5 ~+ d' Q5 D1 k% y) [% C* U嘘~再歪题,楼主以为我俩亲家吵交了。{:151:}
发电机 发表于 2012-2-28 20:10
( A* Q' n8 _' M9 G, }9 \! |我知道楼主属牛录。尔知咩?
; p/ f+ m  |% R/ b/ c) Z* L
{:99:}
发电机 发表于 2012-2-28 20:25   f# E: U- C  [: z; W7 c
味道肯定不错滴,人世间更苦的事多的是。看~你丰富的一餐,自己食甘大条鱼。
  J( ^( b3 O! F! x! b9 `
{:104:}一个好细个的鱼头来噶
四月天 发表于 2012-2-28 23:01 & u. \" b3 q4 C! |% L6 Y
一个好细个的鱼头来噶
8 s: q. U: H- ]- B
我见到有鱼翅膀的?
发电机 发表于 2012-2-28 23:44
: K$ l. w5 j/ u8 G9 W; @我见到有鱼翅膀的?

' V2 P# _" m! U4 w' }& k. a% z鱼头下边个鱼翅……仔{:104:}
甘中意食鱼啊?29号来聚会,食到你怕!!{:153:}
caohhh 发表于 2012-4-26 00:05
7 u& g# `8 I+ t/ B  H+ R甘中意食鱼啊?29号来聚会,食到你怕!!

6 p; A3 o) `* Z1 c- L边度呀,

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复