楼主:神采飞扬 - 

【2014从化网友年会召集】"2月15日从化网友年度盛会”火热召集

报名{:152:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!/ X) I9 j4 A( E& R* g- t" R8 K6 Y
4 {. I! W3 K% j# ~2 y: S
不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添{:sad:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:05[/color] [url=https://www.52fy.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366600&ptid=64591]https://www.52fy.com/static/image/common/back.gif[/url][/size]8 a. }& M! T( u! ^: t& U4 k
考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!. Z2 _( U0 f% o& _! f3 J1 M

/ S) [8 m8 i6 `& s" W, H- v不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添[/quote]
3 [! [4 J6 s6 o! d% d0 A; N9 s6 R, ?2 g2 n  t$ Q5 e8 K. \- z
企哥,带埋你叔记过来开party蛇,寿星公会中大奖噶{:153:}
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:11[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366604&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
9 l0 z( `, u  e/ h' Z+ T企哥,带埋你叔记过来开party蛇,寿星公会中大奖噶[/quote]7 j+ X* @5 m, w, y( I

, A, X2 j; {( N. l4 S+ a呵呵,五六围枱人,等冥带啊?!{:funk:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:12[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366605&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]5 ^7 d( n- w( u' m9 @
呵呵,五六围枱人,等冥带啊?![/quote]
0 q& Q; r1 Q2 P7 d8 T3 ~# K( d5 v4 c, s9 q+ W6 y3 o+ f. h& o, W
{:153:}可以噶,裕福好大噶,摆多几围都得啊
报名加一个
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:13[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366606&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]' ]( f! K; Y1 l7 Z- Q" a
可以噶,裕福好大噶,摆多几围都得啊[/quote]
# v9 |5 F- t3 b. c: `2 a, O
( a, J( v6 e! z, V我竟假都命知去边度开饭,到时先通知我。
, v: h1 L4 X( q
6 d8 D& e" J7 w1 ^如果到时系啱啱才正裕福嘅话,就过去走杠墟啦{:lol:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:17[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366609&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]$ I8 w- t4 s: }
我竟假都命知去边度开饭,到时先通知我。& I6 I  H& _/ c8 p5 ], o; [# E
( f! |/ b0 g% d9 ?# J. q1 a
如果到时系啱啱才正裕福嘅话,就过去走杠墟啦[/quote]: M/ y+ N0 Y/ F9 r, {' Y

2 ?% R7 i- ]$ c  e甘要打电话温馨提示一下么{:153:}趁杠墟唔小心中埋300现金奖要同我分享
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-02-08 23:05:17 [/color][url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366600&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
& F/ c! c1 h' ^考耐命上过嚟,上嚟见到有节目,支持!!!
# t4 X4 o9 x6 X9 C! Q9 ?3 r5 F+ y6 j: F0 J6 G; I) I
不过啱啱15号晚有叔记生日,去唔到添{:sad:}[/quote]* a# r# K  }9 w9 {  P6 Z
呵呵,很久不见企哥您了,大家都很念挂。或者您在哪边忙完再过来聚聚好吗?我们应该十一点左右才散场。
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:18[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366611&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]* N3 j# \% J2 O# W" y! b  F
甘要打电话温馨提示一下么趁杠墟唔小心中埋300现金奖要同我分享[/quote]2 R6 ]; T, ]+ r; C# E

- w  S( V8 c+ P$ U3 R  f2 t比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话{:titter:}
[quote][size=2][color=#999999]心自飘零 发表于 2014-2-8 23:19[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366612&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
' @- S7 ~* e9 Z  ^( O$ w" ~呵呵,很久不见企哥您了,大家都很念挂。或者您在哪边忙完再过来聚聚好吗?我们应该十一点左右才散场。[/quote]3 W) u1 q* @0 p# M8 |* P/ ^0 P

2 O1 a4 d- p2 B; ~7 Z$ D- l; t, @多谢心自!!!' U3 g+ X& x! s' _. @
1 v( F& d7 t2 B6 v
到时啦{:victory:}
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:21[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366613&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
1 e& }$ |4 x# X2 c1 l) [* h8 X比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话[/quote]
7 J6 H9 @1 w6 J1 [* v* _& b4 ?& @( Z: Y+ @
{:76:}命饮酒俾300,饮醉左俾299考么蛇
[quote][size=2][color=#999999]行行企企 发表于 2014-2-8 23:21[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366613&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
1 N. @$ H2 q* p0 G& i' [5 k( X& J比晒尔都冒问题,如果我命饮醉嘅话[/quote]
2 p+ }* j7 h! }5 Z$ C5 e
8 l) Z3 Q$ O" }% r& s尔只头像是咪才莲花山影既?{:176:}爱又影到碌
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:23[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366616&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
: I6 q* Q6 i% B( G, v命饮酒俾300,饮醉左俾299考么蛇[/quote]
7 V0 p. N" l7 `- ~( W/ ^8 r: L; L# Q4 f9 W5 ?- |
应承!!{:185:}
[quote][size=2][color=#999999]快乐源自内心 发表于 2014-2-8 23:24[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=366617&ptid=64591]static/image/common/back.gif[/url][/size]
  K! w) b2 _: F  E0 n" {7 J- G尔只头像是咪才莲花山影既?爱又影到碌[/quote]( g4 \# v( q5 o: o% P1 C" J
  e( t5 Z5 l$ ~+ d/ g
全部大图,揾唔到细嘅,干脆就整住A只上嚟先,第日搞到再整过只上嚟

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复