返回列表 发新帖
楼主:神采飞扬~华哥 - 

好消息!!!好消费!!!(甜蜜觅)和夏日港湾(重庆万洲烤鱼)搞活动了!!!!!!!!!

揾日去试吓,楼主係边间坐堂嘎?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
白石谷 发表于 2013-11-15 13:26
0 ?. D4 B1 @3 s0 ]揾日去试吓,楼主係边间坐堂嘎?

2 |) {8 X( c* j6 h. [7 }0 g恭候大驾{:166:}
mawa 发表于 2013-11-15 11:17
! K/ U/ z2 v1 B8 m+ D6 R琴晚去试左,点解无消费卷既
& [2 v  x" }3 \5 m
小马哥过来我度后补,因太忙未能及时送过去,不便之处敬请小马哥谅解{:166:}
快乐源自内心 发表于 2013-11-15 09:38
; |# U2 E+ L4 h6 k三叔,我前几晚埋单唔记得俾消费卷啊
  K, ]' s9 y0 V6 ?& W
前几日既前几日我帮您订左条鱼您未及时过来埋单比钱来{:93:}甘得磨?唔准叫我三叔叫华哥仔算啦{:179:}
阿平 发表于 2013-11-15 09:17 $ A& h! F- S+ D. a
华哥!我嘅几百蚊消费卡都未有时间去消费!会过期嘅磨?
7 S# w  o* t- y  n6 ~! W% i
唔会,请平哥放心{:166:}
千秋一君 发表于 2013-11-15 07:18 & p* v2 r6 E# f& [3 F
甘好消息,支持支持下!
- ~8 R6 y8 i% [, R# _6 J
多谢支持{:166:}
揾日去试吓
精彩图片 发表于 2013-11-15 19:26 " _+ Q- @, B+ P+ U7 |7 I0 X
揾日去试吓

% O5 u4 y/ F0 [呵呵恭候大驾{:166:}
钜华美食 发表于 2013-11-15 17:19 8 j- w8 _6 e( Y9 ^7 @. a
前几日既前几日我帮您订左条鱼您未及时过来埋单比钱来甘得磨?唔准叫我三叔叫华哥仔算啦
/ {. K* x7 v  Y6 ~8 n" v
{:156:}唔得{:153:}三叔三叔
钜华美食 发表于 2013-11-14 23:39
$ S; \5 m" h! ~5 b+ |+ P# d2 C( k一,活跃飞扬,二增加(甜蜜觅)生意,最推动(重庆万洲烤鱼)生意走上顶峰实现三赢局面

% E+ r' @& W  P6 T{:166:}祝生意兴隆,财源滚滚!
快乐源自内心 发表于 2013-11-16 09:07 , |6 R. C2 R; ~
唔得三叔三叔
1 D6 J3 \4 Y6 A- r0 t8 m
过来埋单比钱埋单比钱{:93:}
甘好消息,支持支持下
麻贵凡 发表于 2013-11-17 16:51
6 k# b$ ~! J" U- t. C甘好消息,支持支持下
/ R. `* g9 o1 v' M
谢谢支持{:95:}
钜华美食 发表于 2013-11-17 00:21
% ]$ R. g+ D; q6 o  ~8 ]过来埋单比钱埋单比钱
# j; ]* _- n& N- g% r8 k/ m
果晚埋左罗{:156:}唔记得伯消费卷

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复