楼主:凉风有信 - 

九龙塘出现“鬼子兵”影踪^_^

茶茶 发表于 2013-9-10 13:51 ; C8 w6 v; |$ @5 N* j; Y& }$ P
无人送鱼我...
2 U, H  X0 A; C, `哎哎.....什么大头..什么草鱼...哼哼...不看..

6 [% w1 P; h/ M; ]" n你又话唔爱食鱼?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
茶茶 发表于 2013-9-10 13:52
, B" @* R# N: p  {' w; j偏心...非常偏心.....
) Q1 E9 z, T6 M. L9 p0 j, k
你都无叫我留俾你,点偏心啊?{:183:}
给力啊,好贴!善良兄的文彩果然好!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-10 14:42
" `2 _, z' ~" J! s7 d0 ]* G" R你都无叫我留俾你,点偏心啊?

+ T+ {. b  @4 L# V' W8 H上次无讲过咩,,都无心装载...伤心ING
凉风有信 发表于 2013-9-10 14:26
1 K3 V" L( O- ~* H% D$ Y) D你又话唔爱食鱼?

/ u, o2 r+ v. I6 W) Q1 o唔爱吃鱼..同无得收鱼是拿回事来既..
茶茶 发表于 2013-9-10 15:31
7 C' d# m6 G" a上次无讲过咩,,都无心装载...伤心ING
" i! O1 E! g. J
是我唔啱,但回来都六点半了,没时间送上去了,小妹嘅我都没送。' \, ~! x% W  I; a5 b9 G
下次系上游钓到鱼回家就拿俾你,一定让你开心!{:153:}
wind 发表于 2013-9-10 15:30 . }. H; |" `7 T8 t
给力啊,好贴!善良兄的文彩果然好!

/ v7 U" k- g; U
4 o3 O" D; q/ J随风兄过誉啦{:168:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-10 15:48
% n. t, J3 L8 k- N: k+ _是我唔啱,但回来都六点半了,没时间送上去了,小妹嘅我都没送。
% r* Q/ R$ ]0 j) n( E# E0 L) {下次系上游钓到鱼回家就拿俾你,一定让 ...
: S0 v8 }! w8 K8 x
{:99:}下次,下次..又再一次下次..; x4 j; t( d. K7 c3 c
你甘样呃我呢D小妹妹..唔得呙..
茶茶 发表于 2013-09-10 17:06:31
! |$ p6 F: ~2 _6 ], j, J7 \[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-10 15:48 [url=forum.php?mod=redirec
6 t# H1 |7 o/ d) ?) K4 B" D
甘恶嘅?吓s我了!
+ G5 [" d( a) ?: n+ r% I8 u甘不如就呢次啦,煎好左了,要磨?送上去俾尔!
凉风有信 发表于 2013-9-10 13:00 % f8 z4 i2 K6 F6 |- K" t3 j
来日方长,先休息下

& a. x! y; r5 g系既、、、、
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-10 17:29
9 \: V  s0 v0 B0 C. y' n1 K, o* N1 r甘恶嘅?吓s我了!
+ D; X6 K: R( Y1 S/ N# x甘不如就呢次啦,煎好左了,要磨?送上去俾尔!
) i: L6 `: Z4 W) l" a/ V& J7 [
依下难收科咯{:183:}
凉风有信 发表于 2013-9-9 22:49 / v3 u) S3 M; `/ w1 V2 L2 u# Z
伯伯无同我讲播?  下次要他再去钓过
2 n" h  ^* Y3 k9 P! R6 Y" {& s; p
甘你又唔送条俾我试阿挤{:96:}
凉风有信 发表于 2013-09-10 19:13:10
% n* c7 u" i) T6 ~5 O+ P[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-9-10 17:29 [url=forum.php?mod=redirec
8 Y: L6 B  [$ f' L
滴靓女炸娇者,唔怕嘅!我地甘老友,唔通会为条鱼嬲我咩?^o^^o^^o^
Lee(小妹) 发表于 2013-9-10 19:32
) e6 y6 Z8 X& L6 @甘你又唔送条俾我试阿挤

0 Y( m1 `% [$ p, h我无你联系方式嘛? 如主动问你又怕有以送鱼为名,行索取mm电话的目的,俺怕丑{:185:}
好贴,多谢分享!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复