楼主:茶茶 - 

钓鱼人

今日钓鱼舒服,唔晒,微风,无浪!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
工作为紧!唔冇时间去钓鱼咯!{:102:}
凉风有信 发表于 2013-9-1 13:23
8 m* }  y, O1 |( v此图有个性,俺喜欢,拐兄,我想以此图案来做防晒服的背面
. C0 z& \6 O& o& e  ~5 l5 K$ ~! E
好啊,,我支持/...
千秋一君 发表于 2013-9-1 13:52
0 \' T. O9 M& Q* `1 g8 r+ }今日钓鱼舒服,唔晒,微风,无浪!
5 V& f3 ]# \. C
系录,我都觉得今日天气好好..好凉爽啊...* ^  G: k' @) v
你地就开心晒咯..
阿平 发表于 2013-9-1 16:58 1 n0 z) \! e/ G( N4 a" X
工作为紧!唔冇时间去钓鱼咯!

. ^/ b$ d% r' t3 t有时间未再去...
这天气不错。。不热。我呢排成日去钓呢。
凉风有信 发表于 2013-9-1 13:23
( Q( u; b, p* q  b/ s此图有个性,俺喜欢,拐兄,我想以此图案来做防晒服的背面

$ l$ A7 C; m% |! J% u6 m有信兄抬举了,中意既话拿去用就系了{:100:}
茶茶 发表于 2013-09-01 00:29:18
! ?: u9 x* M1 }  R0 W; `[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-08-31 22:04:28 [url=forum.php?mod=red
2 G* ]( `" m  j" V
明知大家无鱼钓仲甘开心!
甲柺 发表于 2013-9-1 20:13
3 z; j' F( h' J- a. A3 s有信兄抬举了,中意既话拿去用就系了
9 x: ]! l2 A2 E! @' \+ k
我代收版权费{:153:}{:153:}
甲柺 发表于 2013-9-1 00:33
$ ~/ g* Y2 \) J# f呢种感觉系未好熟悉呢。。。

; P% }0 A% U! W: b8 _2 I多谢拐哥了,又麻烦左你一杠!!
茶茶 发表于 2013-8-31 17:14
1 _. y  g! H5 s知道你地心痕啊..

2 i$ P; y1 [4 |看来你应该会嫁个钓鱼佬的{:153:},鉴定完毕
茶茶 发表于 2013-9-1 17:25
8 Y9 t3 c" g) j' F" g& `系录,我都觉得今日天气好好..好凉爽啊...
' Q9 c7 v% V, J- i6 W, M" X你地就开心晒咯..

/ n$ E$ H. b" H是的,小爽了一把{:153:}
caohhh 发表于 2013-9-2 02:22 1 N/ s$ I; F% x3 f
看来你应该会嫁个钓鱼佬的,鉴定完毕

" Z- Z8 B: ~9 X{:153:}边个话既..乱甘UP..
千秋一君 发表于 2013-9-2 08:59 / S' e& T4 j, g& t" r7 G7 i& x
是的,小爽了一把

" ]5 a! V+ ~' \, i- y& }; {, i9 O6 I{:153:}爽一爽
{:91:}钓鱼人是不怕风不怕雨的!!最怕是无鱼!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复