楼主:david-liu - 

某学校组织的活动

钜华美食 发表于 2013-1-13 21:32 3 h( B4 w" z. r* R1 r  G7 i
唔同您料,讲人痛处

$ C1 K" Y0 {  E5 a$ p{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
我记得我细个时学校都有组织过甘的活动,当时屋企好穷,无得去。个时真是好唔开心,你的经济环境又唔是差,俾你老细去玩下啦,细佬仔会好开心架!
大部队去玩,可能热闹滴呢.
睇开点啦。{:176:}
你的比我好多了!!低年级系去广东科学馆!!我开始以为家长都可以参加的,点知道。。。一个老师少晒都要照顾10个学生啦,我的咁细个,边放心比佢地带到咁远哇~~
# `+ t8 g; X3 ^- D1 H/ g* ~4 s我唔想我BB去,佢好唔开心啊,我都好少见佢咁唔开心的。。佢话佢个班今下午已经有几个同学交佐钱了。。我打算听日中午俾电话老师,问下有几多人去之类先再决定
david-liu 发表于 2013-1-13 21:02
& k) B* u7 J( [$ F: B唔系钱几多既问题,系唔甘心俾人呃

4 E1 @) O/ O3 o4 J' S/ m吃水又真系深佐D,最经济的办法就系坐6路车,然后买30蚊的学生票。。。
清水豆豆 发表于 2013-1-15 00:17
  ^2 C  E. w# n1 g1 C吃水又真系深佐D,最经济的办法就系坐6路车,然后买30蚊的学生票。。。
& Q9 [& W  [" ~6 V
之前已经去过两次
{:106:}食少餐消夜都唔只甘噶价啦!!就让他自己去!和你带他去感觉完全不一样的!
钓痴 发表于 2013-1-15 09:25
! u3 `$ d+ F  U  r1 z3 t2 B8 F0 l食少餐消夜都唔只甘噶价啦!!就让他自己去!和你带他去感觉完全不一样的!
8 U# [8 h+ I7 x
大部分人唔参加,所以距都话唔去咯
david-liu 发表于 2013-1-15 09:31
7 P7 k4 ]1 E8 |- D* U) k* R  a2 w大部分人唔参加,所以距都话唔去咯
$ X3 Q3 P* }, R% S
{:106:}这............另当别论............{:195:}
钓痴 发表于 2013-1-15 09:45 1 t; ?" B# n% `" S  u4 @
这............另当别论............
. a* k0 }5 s+ l) L
全因有D人吃水太深
甘阿B开心返未啊?
快乐源自内心 发表于 2013-1-15 10:53 : V( J+ @8 Z8 b2 h# C+ }' b
甘阿B开心返未啊?
# b0 U: T" l1 s% j' Z2 F
今日早上吃完M记冇事咯
david-liu 发表于 2013-1-15 11:16 : ~+ x! S$ Z  t' a
今日早上吃完M记冇事咯

# X! o: X7 ~% }8 Y- \0 N{:99:}到我有事啊?我无份食
快乐源自内心 发表于 2013-1-15 11:20 - J6 ~/ ^" [% y7 Q: e
到我有事啊?我无份食

' Y) a" [  g2 }3 J你又唔早D起身,今日距考试哇

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复