楼主:神采飞扬~华哥 - 

老板娘被骗,,,,,云南白玉

慧在咫尺 发表于 2013-1-4 01:12
$ }. _. b( c: E& d系果个购物节买 噶系唔系
0 y2 S  x- S7 }$ h- o* v* g" D- l
是哇{:157:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2013-1-4 08:10
/ n% y+ I) c6 U& e经一事长一智蛇!!

, l* G9 ^8 l+ S) G8 \+ M% |# M' d会咯{:157:}
钓鱼仔 发表于 2013-1-4 12:06 4 s: _6 B) p8 K4 Z
低价收购
- Z& r* n- Y6 K% c
出价蛇{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-4 17:01
$ I) k5 u" A4 B  L会咯
2 b0 l# {3 y/ g
{:184:}是就最好啦!!
钓痴 发表于 2013-1-4 20:16 / [. F6 E/ w+ s! W
是就最好啦!!
' |& L$ C1 P) G0 Y& s' U( @
见过鬼仲唔怕黑咩{:170:}
钜华美食 发表于 2013-1-4 20:24 ) ~4 g* n" R* }1 u) q
见过鬼仲唔怕黑咩
6 G& _+ z' ]& ]9 Q. I% A
{:153:}甘以后就唔使你粗心啦!!!
钓痴 发表于 2013-1-4 20:45 . q! Z* V0 R! h( m0 r
甘以后就唔使你粗心啦!!!

! }8 Z# x( S4 y3 R" l心就唔粗,担心我辛苦得来既钱银嗜
钜华美食 发表于 2013-1-4 21:10 . u% R5 [% N- M: B" n9 L# i( w
心就唔粗,担心我辛苦得来既钱银嗜

' l: ]: S2 f* d7 ?- T& W1 U: e, F{:176:}钱财乃身外物嘛!使左可以稳得翻噶!!
{:176:}好靓!
钓痴 发表于 2013-1-4 21:25 " V' s# s0 E4 h. Z5 L- i
钱财乃身外物嘛!使左可以稳得翻噶!!

+ ~1 V! y6 Z& e" m5 o7 a- P9 I衣个我知到,但都会心痛{:154:}
小小凝希 发表于 2013-1-4 21:59
3 F1 {6 {, k2 Z1 [# V好靓!

, q8 z/ N) J  A) A. m9 ]8 C6 H真是{:176:}
钜华美食 发表于 2013-1-4 17:00 / y, r# Y! I* @' `6 u' G; p+ t
购物节买哇

$ [/ B) |: g+ o9 L- S我觉得你好钟意拿你既老板娘出来晒命
钜华美食 发表于 2013-1-4 22:03
1 M; Z( ^2 V3 Y7 Q真是
. ~+ J7 ^" v3 ^% y5 L- R
{:82:}真的,又唔系拿来投资的,理距真定假啦,好睇就得了,有钱难买心头好啊!
风玲三 发表于 2013-1-4 22:04
6 |3 N: N8 D5 ^; w) q8 b5 @1 w我觉得你好钟意拿你既老板娘出来晒命

2 x. O! k, c6 `' H* O朋友,有得晒,是一种幸福来的!见到距幸福,你都会觉得开心的!
小小凝希 发表于 2013-1-4 22:17
2 N  G+ j9 {/ B  L8 V1 l朋友,有得晒,是一种幸福来的!见到距幸福,你都会觉得开心的!

6 M: y0 \0 a/ w6 B我吾觉得

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复