楼主:神采飞扬~华哥 - 

鸡鹅鸭的未日,,,祝各位朋友节日快乐

茶茶 发表于 2012-12-21 21:42
* b5 j- b# `) _$ @1 i冬至快乐
7 Y3 H4 e& J9 Y9 ]
节日快乐{:166:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:45 ; W/ Y4 s  {9 r4 V
哈哈是唔是比您小情人抢去呢
! T# Q. o7 E! P! `% F/ A
{:153:}小情人冇系屋企吃,但系仲有侄子侄女哇
david-liu 发表于 2012-12-21 21:48 - l% S7 b. g' m+ {/ D4 S
小情人冇系屋企吃,但系仲有侄子侄女哇

" i' Z5 G: Z$ i没计我们大个仔哇,抢细既吾赢{:176:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:39 + U/ i- ]2 Q& F
不成理由,都有落班时间怕自已一个人过?

- p5 S; j: T) s+ F2 P点不成理由?落班返到去都夜咯。。。
祝你生意兴隆{:93:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:50 / }" `0 F% q, V* x0 `1 e7 ^1 ]
没计我们大个仔哇,抢细既吾赢

# `6 ^1 u" Q9 |+ k7 F系咯,一郁手就俾老母眼望望咯{:106:}
david-liu 发表于 2012-12-21 21:56 ! J, y9 X* J$ a# ~/ X* J4 Q
系咯,一郁手就俾老母眼望望咯

. R- W6 c, j& B是哇,我老爸都要我就住地细既哇{:183:}
李清水 发表于 2012-12-21 21:55
- z- @  s# A9 B" [- x, a5 L祝你生意兴隆
) M4 c: F7 w; J- I
多谢清水哥{:166:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:59 2 K3 O0 y. t3 h
多谢清水哥

, T3 p4 d5 R) x7 J- N
& p% R$ x' L" m; N) ]* N, s' K华少,识做啦
临海看雪 发表于 2012-12-21 21:54 1 Q, I" u2 q! }0 o$ m# u3 \3 O
点不成理由?落班返到去都夜咯。。。
5 D  r7 p+ f6 q+ G% g  Y
温直口,要返去又几夜啊,唔会一千几百公里怕
见到都想吃啊,尤其只鸡同酸菜{:98:}
钜华美食 发表于 2012-12-21 21:58
3 o& ?& |+ Y6 ?- X8 I6 B  a是哇,我老爸都要我就住地细既哇
6 O7 c  |& o! V. u7 s( J7 o6 X0 }
呵呵,一样待遇
清水豆豆 发表于 2012-12-21 22:04 3 A8 ^* a1 [0 x' @0 o3 y5 A' {7 s0 ?
见到都想吃啊,尤其只鸡同酸菜

' _2 J; }% W& O- ~3 i早讲呗,我打包来挡口兄弟两聚聚{:176:}
david-liu 发表于 2012-12-21 22:06
/ F- T! |3 r2 r呵呵,一样待遇

9 K  o* W' _! D* T唉,衣家先知自己大个子罗,我只鸡比,,,,,,,
钜华美食 发表于 2012-12-21 22:07
% ^* K- p9 H4 _, [早讲呗,我打包来挡口兄弟两聚聚

% u' e4 x0 T! E9 V* h7 O兄弟{:153:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复