楼主:JENNY猪 - 

爸妈,我们回家过冬,开心吗?

JENNY猪 发表于 2012-12-15 11:09
洗完啦,成个天台都系我既,哈哈

今日好好太阳喔!系唔系大多数嘅女仔都系咁噶,唔中意洗衫,我嘉慧都系唔中意洗衫嘅,有时候,我去探佢见佢未洗衫我都会帮佢洗嘅,因为我知道佢最讨厌洗衫了。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
慧在咫尺 发表于 2012-12-15 11:24
今日好好太阳喔!系唔系大多数嘅女仔都系咁噶,唔中意洗衫,我嘉慧都系唔中意洗衫嘅,有时候,我去探佢见 ...

哈哈,系呀,我成个几星期既衫,人都癫啦,你笔嬲系标准好男人架啦,耶,坚持落去!
JENNY猪 发表于 2012-12-15 11:32
哈哈,系呀,我成个几星期既衫,人都癫啦,你笔嬲系标准好男人架啦,耶,坚持落去!

kff !wq txg gguq ntc mhh ftjb txi txi q kjf wh thfn kngf! qqyt wq kvcqfcrfkb !!gwe vnx veg
慧在咫尺 发表于 2012-12-15 11:44
kff !wq txg gguq ntc mhh ftjb txi txi q kjf wh thfn kngf! qqyt wq kvcqfcrfkb !!gwe vnx veg

又五系指令,一睇就乱发,兰街去
JENNY猪 发表于 2012-12-15 11:48
又五系指令,一睇就乱发,兰街去

仲话你自己系打五笔嘅,哩D字码都睇唔明。!!
JENNY猪 发表于 2012-12-15 01:02
我已经通知,幸福常到您家看看了,放心吧,呵呵

哈哈!期待…你的到来…
平时多陪陪父母,他们就会很开心的
慧在咫尺 发表于 2012-12-15 13:56
仲话你自己系打五笔嘅,哩D字码都睇唔明。!!

原来系甘,又整古我,翻译成“哇!你 每一次发帖 都系系我哩个版块 喔!多谢,你嘅支持啊!珍妮姐”。而我只能甘回应你:gg wgkq ptrn r ,lk h q gujf vb it v mhkg.vkjs wq fpuj gg fcu ,afd yi yge q f fcu wyv wxf sks sgct aes qgf kru
小书童 发表于 2012-12-15 15:27
哈哈!期待…你的到来…

来了来啦,快开门啦
心自飘零 发表于 2012-12-15 18:30
平时多陪陪父母,他们就会很开心的

系,遵命!
JENNY猪 发表于 2012-12-15 20:12
原来系甘,又整古我,翻译成“哇!你 每一次发帖 都系系我哩个版块 喔!多谢,你嘅支持啊!珍妮姐”。而我 ...

ggwn jjjjtfq wyv jcx ,sknawq ccc fii tolnktqiww wx ,vkjskgkg txi ~q ggpgftjbknh fjf wq fcu kajn!gifp wq ghmf toln,q kfbnftjbsknyfcu wxf sks yac wyv !qnv wq wyv wda txggtsu wkhhwfc wyv txhtfg tsu qdrgtx3\tx4\tx5.........{:96:}gi j ggte r ugkfkuh !!
几时过冬?我都想翻去
小书童 发表于 2012-12-15 00:59
常来我家看看…

系咪有大餐等住我地先{:166:}
今年过冬我家姐弟们可能没办法全部聚在一起了
不过昨晚就全部都返齐左
于是老妈子提前为我地过冬咯
汤左一只自家喂养的竹丝鸡
另外又汤左一只走地鹅
全家人聚在一起品尝妈子既美味佳肴
那真是无与伦比的{:95:}
慧在咫尺 发表于 2012-12-16 08:47
ggwn jjjjtfq wyv jcx ,sknawq ccc fii tolnktqiww wx ,vkjskgkg txi ~q ggpgftjbknh fjf wq fcu kajn!gi ...

xl wftx ka ,gg vb afd kru ,q nnw s gqx kru ,kqng kqng!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复