吃西嘎

开市啦,霖主上市场屋企果个鱼挡车鱼返饭店,刚好有两只靓仔卖鲩鱼,一称六斤六,屋企果个就讲49.5蚊,因腰痛我自己又装菜上车唔- K( g$ a7 [9 \
& H5 V- _4 a6 n2 z  v* c* v
到,她就叫我收钱,点知我已为找钱比他两仔靓仔,结果钱我就找左比人,她装车返来问我钱呢,我讲比她知找左去哆,点知她手一指住我/
& Q4 o+ H. w7 M+ S
8 t( c) G3 o* U( n  b2 m一句过来尔吃西嘎/后来我返到饭霖左下,完来我钱未收反送左49.5蚊人,,,,,,真是只吃西既
2 b- R2 B' J% A$ S+ G# R
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
华哥老马失蹄罗!下次有甘的笋野叫我啊^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-11-30 18:29
" f0 k$ n$ Z& {华哥老马失蹄罗!下次有甘的笋野叫我啊^o^

5 p8 Z% Z: \4 q9 H5 K: \未比人骂死,霖下自己傻仔哗
类似呢D大头虾既事,我做得多了{:186:}
李清水 发表于 2012-11-30 18:42
/ c) ?" s  A# F$ g% t类似呢D大头虾既事,我做得多了
2 b4 A1 K5 n* `& K' O
* u+ {2 ~( L! X" @: v
唉冒计,我自已未听清楚,收银听成找银,真是吃西果只,倒米果只哇/
钜华美食 发表于 2012-11-30 18:47, T7 c: m: V; L2 X5 `
唉冒计,我自已未听清楚,收银听成找银,真是吃西果只,倒米果只哇/

7 `- `; ]( ^- J# u0 |6 x哈哈哈,你唔系钱精咩?甘都听错,抵俾人骂.
钜华美食 发表于 2012-11-30 18:47
( Y- B. J# J3 b- B- {4 Y唉冒计,我自已未听清楚,收银听成找银,真是吃西果只,倒米果只哇/

6 v- _7 C, [( i哈哈哈,你唔系钱精咩?甘都听错,抵俾人骂.
LILIG 发表于 2012-11-30 19:29
; U( R* L8 g0 h8 Y哈哈哈,你唔系钱精咩?甘都听错,抵俾人骂.
+ w  o6 V9 {) E' G
听错哇,唔系甘都定我罪怕
LILIG 发表于 2012-11-30 19:29
- X) B& g+ [, |8 p# U% w! B3 l' h/ [哈哈哈,你唔系钱精咩?甘都听错,抵俾人骂.

( Q* V) i: x7 B; J哈,,,,我发觉您好钟意搞事和
钜华美食 发表于 2012-11-30 18:30 6 l* v. b  F9 N" Z2 a9 N( p
未比人骂死,霖下自己傻仔哗
; x& E: v; D/ A& S$ V2 E
算啦,讲落都是唔见百零蚊,当买个教训{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-11-30 20:11
9 k$ V2 m7 S8 t5 d% ?8 [算啦,讲落都是唔见百零蚊,当买个教训
# Q6 M' H* x7 ~0 W( ~) l, ~& T
冒计,霖唔到老江湖就甘送比人,最后连多谢都没讲声
钜华美食 发表于 2012-11-30 20:15
# k' |& l+ A/ A  s冒计,霖唔到老江湖就甘送比人,最后连多谢都没讲声

7 t3 W6 @1 J7 F; B+ \{:176:}
过两个靓仔其中,有个像你磨!哈哈
波仔 发表于 2012-11-30 21:54 : x5 I/ o+ z4 o
过两个靓仔其中,有个像你磨!哈哈

" k; g+ i5 k' T# \我衣家霖下霖,似波仔您和,快快赔我
钜华美食 发表于 2012-11-30 21:56  我衣家霖下霖,似波仔您和,快快赔我
( c2 E9 v5 c/ ~: a& q
稳日好天去你当口,吃完在拿过!哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复