楼主:神采飞扬~华哥 - 

我来了,哈卜

钜华美食 发表于 2012-11-28 22:10
" _  ^8 X2 r5 W6 @仲话想请尔一起泡温泉添

' k9 b$ M) N7 `8 o  f( s边度泡温泉?
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:12
5 P+ y$ d2 w5 r, g" Y! Y9 ^嗯......

/ G/ q8 w  l# G$ R0 d6 _( T: H您好野有局都唔单声,上传地光猪上来及及,睇有没鬼{:179:}
哈卜 发表于 2012-11-28 22:15
" f* y# H8 Y- D2 c, F边度泡温泉?

9 r, Z5 x4 a$ x英豪对面哇
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:18
' d) A5 i  f& a1 G英豪对面哇
9 \9 @% z# S$ ]' y# N, q
, n& I5 E/ [7 h1 z! [. F: d
哦!知了!5 e+ h" r. K/ V9 l  n+ Z5 R6 v
听讲包池都唔系好贵!值得一去!
哈卜 发表于 2012-11-28 22:21
. G; [% H  ]7 [4 p. K$ E% ]% l; W7 i哦!知了!
: P  @9 K5 M: J% N/ O听讲包池都唔系好贵!值得一去!

i2 K/ \. z4 N% y9 ?, P: H; G都仲可按受{:184:}
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:16
. k& E  D$ N/ v: ^6 M% K! ]- E您好野有局都唔单声,上传地光猪上来及及,睇有没鬼

7 o& r/ @: O8 {5 d我都想去
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:26
( O2 `5 j2 g& g1 f" P我都想去

- R2 g1 r& z8 P; t. P" Y# k哦,原来您冒去既
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:27
3 w. V. M; c7 f" `7 _哦,原来您冒去既

% X" p  B# i, t0 ~" a3 [1 v6 @12月3号你一定要在线啊!
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:13
# T$ W" r$ ~+ J3 v同学院啊头去哇,尔点知和
- M8 Z, k$ q) p, q* n7 n+ L
{:153:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:30
1 x! c$ I. q4 X5 R$ I! P# p6 X6 Q) [12月3号你一定要在线啊!
" X) D! i- [+ D, w
哦,,,,,,,,唔是5号咩
钜华美食 发表于 2012-11-28 22:37 4 @* r2 B6 s' _: B" w- U- n
哦,,,,,,,,唔是5号咩

% g7 H- @1 `' F3号同你讲D嘢
{:82:}
慧在咫尺 发表于 2012-11-28 22:40
6 h& T3 L/ ]5 {9 z2 G3号同你讲D嘢

$ o0 h" }: {  Z9 W- o! ~好,地止边度{:163:}
佢来左我呢度{:160:}
李清水 发表于 2012-11-28 23:25
' D3 P" M+ [; |/ r佢来左我呢度
9 {' \; m+ l9 y% L* o
{:179:}怪唔得,捞虾唔到{:179:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复