楼主:望天桐 - 

以钓会友之温泉钓鱼仔活动图片

临海看雪 发表于 2012-11-8 22:15 : |9 \1 m. o5 @- D0 q6 o) I& Q
你叫错人了。。我都唔去酒吧果的地方既。
' x5 n# [0 h7 L2 {5 E2 y
{:99:}甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓痴 发表于 2012-11-8 23:18
5 M1 ~; s2 E) L甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!

- D! E9 H9 G, _6 ~带你去行街街!!
david-liu 发表于 2012-11-08 21:07:23
. U/ f; p2 z# p  Z' l[quote]临海看雪 发表于 2012-11-8 19:02 [url=forum.php?mod=redirect&go

6 H+ i) |8 s0 J+ @- s6 ]$ [7 O几时摘过龙眼?点解我唔知噶?
心自飘零 发表于 2012-11-08 22:57:09 ) ^2 I% p6 V  C8 M" h! j3 J
开心伯换左个发型,man左好多啊
3 P, ~( f8 X* Y; u) R2 Y0 e5 k
老左好多怕?
好活动!可惜冇时间参加!希望桐少为钓鱼们多啲组织活动!{:166:}
钓痴 发表于 2012-11-8 23:18 7 @" ]0 ~5 ^  q' R7 ~' K
甘我带你去钓鱼, 你带我去边先得噶!!

: {. |  X7 F$ g2 h3 F) W行白云山,行山同钓鱼一样,有益健康。{:153:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-11-9 00:49
! a, ^" Z( B0 j& s6 U几时摘过龙眼?点解我唔知噶?

' w+ M) o2 R9 z: P5 r好久之前噶事咯。。。
钓痴 发表于 2012-11-8 23:15
& s) ^  z8 K- K5 }- s1 y7 [我以为你喜欢蛇!!

3 ^$ Y; q* L" E9 E) ^呵呵……虽然不了解我,但都不至于把我想成甘吧?乜我俾你的印象是中意浦的女仔?{:165:}
好活动!!!
哇~~~有饭吃有酒饮,好欢啊!{:156:}后悔无去
第二代钓鱼仔好Q啊!/ r& o$ t# w# e  x6 ]4 @; E
点解无女子去钓鱼既呢??{:165:}
caohhh 发表于 2012-11-8 22:55 1 z8 G1 S9 o: G6 h* b6 E( h
下次你带队哇~!
7 n) [& C; q* h" e. F. q
好多事做,担负不了带队重任
天天天蓝 发表于 2012-11-9 19:04
* k' E5 X% x- T- C# \第二代钓鱼仔好Q啊!5 r# X5 l2 k1 H7 u8 ^, k$ V6 R: M+ y
点解无女子去钓鱼既呢??

. D3 c' _. `5 A欢迎你组织女钓手加入
9 i4 X& O2 t5 U0 S; @+ u7 R
阿平 发表于 2012-11-9 08:11
+ y# y! |. C+ }% f& {) c. t好活动!可惜冇时间参加!希望桐少为钓鱼们多啲组织活动!

/ S6 X" s+ ]. V# r* g7 W: h我能力有限啊,其实大家都可以组织的,大家玩的开心就好!
风月明 发表于 2012-11-9 20:21 ( K4 e" K* D" ~& t: e4 T% I: `
好多事做,担负不了带队重任
) L3 R- ?7 F: ?2 [+ p4 y
甘你钓鱼又有空!!!?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复