点标签看更多好帖

从化美食节!

- B0 y+ k" c( k+ \* s. H2 ?" O- s4 P$ \1 o" t) o( y
从化美食节开始已经有一段时间了!由于上个星期种种原因未能到场一尝美食实在遗憾!今晚终于能抽到时间去!实在比较激动!先逛的是衣服、特产这边!个人感觉东西比正常的都贵!所以各位朋友要在那些地方买特产时要考虑清楚再下手!至于美食那边的情况。。。。。。。哈哈!真是有很多美食!搞到我都挂住食连影相都很少。离开时真是饱得都走都不想走了!!虽然价钱也是偏贵!但是很多小食都是平时食不到的!!所以也是值得一逛的!!. E6 R3 |+ v: W" ^8 i+ |8 u

好大只羊哦!

好大只羊哦!

这两位老板一边跳舞一边烤羊肉串!生意超好的!

这两位老板一边跳舞一边烤羊肉串!生意超好的!

好大只饼哦!可惜比较干!!

好大只饼哦!可惜比较干!!

特色小食!

特色小食!

特色小食!

特色小食!

向美食节出发!

向美食节出发!

一大一小两位美女!

一大一小两位美女!

真是好多人哦!!

真是好多人哦!!
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
david-liu + 12 + 12 + 12 赞一个!
总评分: 威望 + 12  金钱 + 12  贡献 + 12 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:153:}沙发从不留!!
没去过,听讲D野唔好吃又贵!
好多嘢都唔新鲜,又贵
嚟 嚟 去去都系花街果D噶啦,我估计
可惜没啤酒饮,有大啤就完美罗!
上年去过一次,今年冇晒兴趣去!真系又贵又唔好食!
唔好吃
听日落行下
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-11-4 13:22 5 P0 r/ j7 F2 [
没去过,听讲D野唔好吃又贵!
; s" Y: o  [$ a$ c1 `  J" Z/ n
{:152:}贵就一般啦!有D野都可以噶啊!!
david-liu 发表于 2012-11-4 13:48
- C) z* I& t( B0 U0 h: z好多嘢都唔新鲜,又贵
' ^- w+ ]0 @! f& _* p- y- u$ ~' l
{:98:}新鲜??呢样野无点注意哦!
慧在咫尺 发表于 2012-11-4 14:21 5 l8 z: c% F5 O0 b: I
嚟 嚟 去去都系花街果D噶啦,我估计

6 e* B4 Z1 d+ K( t差不多!
波仔 发表于 2012-11-4 14:29
6 M' j4 S( }# l7 v* [/ m5 e可惜没啤酒饮,有大啤就完美罗!

% Z' H2 ~$ {7 H- c% y{:176:}有D同感!!
Hロ亨俐⒁/zq 发表于 2012-11-4 15:45 2 A( f+ o0 ~# j0 k$ |/ R
上年去过一次,今年冇晒兴趣去!真系又贵又唔好食!

: C; T& _' H/ M& K9 s都仲有D野是平时食唔到噶!贵D都可以接受!
大眼仔 发表于 2012-11-4 16:48 ! u0 ~3 O8 c  t! ~0 h9 f9 J2 M4 M
唔好吃

D2 G$ _+ P  S# y+ `{:173:}都是贪新鲜者/!!!平时没食过的!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复