点标签看更多好帖

发张帖先

李清水 20:14:43
我加下就饮杯了
david-liu伟 20:15:08

李清水 20:15:08
仲有D开左封的梅仔酒,今晚饮埋佢
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\X@8}U9MLE}EBUE273)]9PGF.gif
david-liu伟 20:15:23
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\J]~G_ZF~_}14BZXB%N)Q51B.gif
李清水  20:15:26
当系开胃酒
几好饮架
我真系服左我自己呀
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\X@8}U9MLE}EBUE273)]9PGF.gif
好好饮呀
酸酸甜甜的
david-liu伟20:16:30
得只听字
李清水 20:16:38
饮完就见肚仔饿罗
我迟早都会罗比尔试下J的
放心啦
两三斤
肯定会有的
david-liu伟 20:17:28
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\G@YVKCPZR)X}3UKB(_VF`LW.gif
李清水20:17:29
当系同你换罗
反正
你仲欠我的头酒
david-liu伟20:17:41{:155:}
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WZ{83]Z~ZZ~`NP18]4ZUKBE.gif
李清水20:17:51
但今年D梅仔酒苦左少少!
可能系我比梅仔多DD
李清水20:19:04
当然,呢种苦,系一种甘凉甘凉的
通20:19:05
   {:104:}
david-liu伟  20:19:10
系酒同糖少左
李清水 20:19:28
酒同糖都吾少罗哗
二十斤53度的酒
饮啖先讲下
david-liu伟 20:20:16
{:99:}
李清水 20:20:30
浸出来都冒咩野酒味甘样
李清水 20:20:39
悟饭
你饮得的磨
我睇你应该系饮得的人
起码有甘样的潜质
david-liu伟 20:21:46
饮几支啤酒都要人帮咯
李清水  20:22:08
甘,吾可以讲明佢吾好酒量架!
如果,有女仔才D,我多要人地帮罗
扮下J
几好呀
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\LY6DR3ISJE0)6K)L)]~VIZK.gif
david-liu伟  20:23:09
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\)QN1UH78VKP2T7)IA]ZM(FW.gif
{:183:}
李清水 20:23:23
吾系咩
我肯定扮下J的罗
david-liu伟  20:23:46
I 服了U
李清水 20:24:18
饮左支啤酒,即时话头有DJ晕
然后好勉强甘样饮23456支

李清水  20:25:24
跟住,就话,吾识揾地返屋企
求收留
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\LY6DR3ISJE0)6K)L)]~VIZK.gif
david-liu伟  20:25:40
{:176:}
李清水 20:25:45
悟饭——系甘样磨?!
通 20:26:27
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\LY6DR3ISJE0)6K)L)]~VIZK.gif饮大左   
系唔系  ?
李清水  20:26:52
当然,以上的前提系有妹JC才D先甘样做的——
如果得我地几个才度,又吾系甘样罗
david-liu伟 20:27:16
通  20:27:38
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\K08@7VM_1{NL9ER12UNXU94.gif   {:183:}
david-liu伟 20:27:55
唔见钓鱼仔既?
李清水 20:28:02
得我地几个才D,我谂悟饭同刘版一见到D酒,马上当仁不让
david-liu伟  20:28:26
使咁磨?
李清水20:28:30
钓鱼仔短时间内都吾敢上来罗
david-liu伟 20:29:09
清水,七月一号晚抽唔到时间咩?
李清水 20:29:22
钓鱼仔,我见到佢只影,马上叫佢:空军司令
david-liu伟 20:29:23
可人都放假啦
李清水 20:29:40
带埋可人去咩!
david-liu伟  20:29:43
你唔可以开车咯
李清水 20:30:45
我谂下J,几时要火山还番D酒来先得
李清水  20:31:43
费事拖得越久,火山吾记得左呀
你都系呀
李清水 20:32:12
你都欠我的
我饮完就闪人
david-liu伟  20:32:42
我捻住叫心自接送架
李清水  20:33:05
尔D等杠,我去倒DJ酒先——冒晒罗哗
david-liu伟20:33:31
鬼叫距今日唔声唔声就移我既帖
李清水 20:35:06
佢咪移左我张帖
条数吾知点同佢计好罗????
尔D话一支定系三支好呢?
david-liu伟 20:35:57
距移左我好多哇
李清水  20:36:02
比DJ建议蛇
移再多,都系一支或三支的啦
吾同移一张罚一支咩!
david-liu伟  20:36:27
我三支
咁就大锅咯我A度都八支
李清水  20:36:58
我讲的系花露水窝——你要甘多,要来做咩野?

david-liu伟20:37:08
我晕低

李清水  20:37:08
刘版,让你又见笑了

file:///C:\Program Files\2011\Users\841700259\Image\7NMFF_(HQ`BWC]1VI1S}1E9.GIF
李清水 20:38:08
唉——话紧尔比我仲似酒鬼的啦
david-liu伟 20:38:43
file:///C:\Program Files\2011\Users\841700259\Image\5HG)2H5K1H_}QSP`VYG$1CK.gif
放下20:38:53
突然间我也想喝梅子酒
李清水  20:38:58
人D多咪讲系酒
你就话要八支
david-liu伟 20:39:22
要距饮八支哇
李清水  20:39:25
整一酒鬼来的
放下20:39:34
因为真是撑得好攰   
李清水20:39:39
多话左系花露水
file:///C:\Program Files\2011\Users\841700259\Image\QUZI)ED]~PQA%J9`_R`YFTX.GIF
李清水 20:39:51
尔想人D心自死未
file:///C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WZ{83]Z~ZZ~`NP18]4ZUKBE.gif
李清水 20:41:12
打我做咩野
david-liu伟  20:41:37
成日整蛊人唔打依打乜水?
李清水  20:41:38
花露水都要人D心自饮八支
你死过咪?

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:106:}
李护法,请不要在这里诱惑我师父,距老人家是定力十足的,话左少饮就是少饮的,除非你边日真是拿头酒来罗,距徒弟我都几饮得下的,不过,就要睇同边个饮罗!{:153:}
发电机 发表于 2012-6-25 20:38

尔睇得明磨?
小小凝希 发表于 2012-6-25 20:56
李护法,请不要在这里诱惑我师父,距老人家是定力十足的,话左少饮就是少饮的,除非你边日真是拿头酒来罗, ...

我都冒诱惑佢——系佢自己会错意者:我讲的系花露水,佢仲以为系酒,仲要一开口就要八支{:106:}
呢个都可以原谅,但竟然叫心自饮八支花露水——(佢系超版)呢个我都吾敢处理呀,你地话点处理啦{:98:}
李清水 发表于 2012-6-25 20:59
我都冒诱惑佢——系佢自己会错意者:我讲的系花露水,佢仲以为系酒,仲要一开口就要八支
呢个都可 ...

果然系“阴人大师”,我识错你{:103:}
david-liu 发表于 2012-6-25 21:03
果然系“阴人大师”,我识错你

{:176:}老马失蹄!
{:157:}睇都唔 明
Lee(小妹) 发表于 2012-6-25 21:23
睇都唔 明

我捻住叫心自接送架
尔D等杠,我去倒DJ酒先——冒晒罗哗
david-liu伟20:33:31
鬼叫距今日唔声唔声就移我既帖
李清水 20:35:06
佢咪移左我张帖
条数吾知点同佢计好罗????
尔D话一支定系三支好呢?
david-liu伟 20:35:57
距移左我好多哇
李清水  20:36:02
比DJ建议蛇
移再多,都系一支或三支的啦
吾同移一张罚一支咩!
david-liu伟  20:36:27
我三支
咁就大锅咯我A度都八支
李清水  20:36:58
我讲的系花露水窝——你要甘多,要来做咩野?
李清水 发表于 2012-6-25 21:28
我捻住叫心自接送架

{:185:}{:183:}
{:157:}老李:你你你你你你
李清水 发表于 2012-6-25 20:57
尔睇得明磨?

酒文化冇,嗮狗入林托枪走~有{:184:}
发电机 发表于 2012-6-25 22:09
酒文化冇,嗮狗入林托枪走~有

你咩野人来架
一穷二白 发表于 2012-6-25 22:04
老李:你你你你你你

点,悟饭?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复