点标签看更多好帖

飞扬星空伴你飞扬11

应承左我哋尊敬既发版再做一期飞扬星空伴你飞扬,做人讲诚信既嘛,所以,我又黎啦;唔知道系味因为落雨,所以心情都好压抑,所以今期为大家带上一首出之于台湾著名音乐人陈升既《不再让你孤单》,陈升,九零后都可能无乜印象,距比较出名既作品仲有《把悲伤留给自己》《北京一夜》等等;初次接触尼首《不再让你孤单》系由舒淇同刘烨主演既同名电影,当时岩岩睇完左舒淇既《非诚勿扰》,界面上出现左尼一部戏,于是就打开左黎睇,不过睇下睇下,自己完全溶入左尼部戏,方镇东既责任感同埋好多既镜头都令到自己既眼泪总系情不自禁咁滑落面庞,方镇东最终都得到左唔错既结局,但系自己却系一直想获得“不再让你孤单”既机会都成为系一种奢想;我唔知自己会坚持几耐,或者会系一辈子,OK,尼部戏的确值得我哋一睇,有机会揾黎睇下啦,我哋闲话休提,马上我为你送上《不再让你孤单》0 y! M+ N* z2 i- u0 u% N

) {9 V4 T8 D9 n+ v0 s $ h$ N0 Z; ?, g7 F9 `
本帖评分记录威望 贡献 收起 理由
紫依 + 40 很给力!
李清水 + 12 以资鼓励
总评分: 威望 + 12  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
不再让你孤单[飞扬星空伴你飞扬11......N]{:153:},
' p8 z/ f0 c2 f) T- ]" Z0 p继续1008期。
; i7 [( d1 L) p  W+ Q, |/ H2 R: s) y% h, C0 I' r; S* [
发电机 发表于 2012-6-22 21:58
6 j( l- |: u  b2 @' F不再让你孤单[飞扬星空伴你飞扬11......N],3 k7 E; G! R% e# {0 X* w7 g# d) _. `2 ^
继续1008期。

' q' E9 c+ Z$ W哇,咁埋长过真情?{:184:}
david-liu 发表于 2012-6-22 22:00 4 n" w$ u$ ?5 x3 W: h
哇,咁埋长过真情?
2 O. |' p) R* m8 @) i
长过海贼王{:153:}
发电机 发表于 2012-6-22 22:05
, K' [% u% l# ?3 }5 b长过海贼王
, g; n1 t% p+ I/ V  J
未睇过海贼王哦
david-liu 发表于 2012-6-22 22:06
7 O. c3 }- N7 |7 c) b3 r未睇过海贼王哦

8 y5 X9 j0 \4 P0 B0 V我个子前年睇到宜家{:153:}{:185:}
发电机 发表于 2012-6-22 22:10 , }( Q8 b) M- ]  d
我个子前年睇到宜家

( o. @8 J& K' `; s8 S咁好似冇真情咁长怕,真情做左好似成几年架
{:78:}{:96:}顶一顶吧
一穷二白 发表于 2012-6-22 22:15
) ?$ g8 w5 h( a9 Z  K5 o顶一顶吧
4 N& m" J& \$ |0 W# D, D+ H/ F3 q/ t
减少一杯{:184:}
david-liu 发表于 2012-6-22 22:11
' L# n4 C% x' g+ a5 \咁好似冇真情咁长怕,真情做左好似成几年架
! n6 w; v' Q+ S$ M% T
那你飞扬星空每晚一期,1008期。估计也要三年{:153:}
发电机 发表于 2012-6-22 22:24
$ e1 }9 _2 [& _9 [那你飞扬星空每晚一期,1008期。估计也要三年

( Y5 ^& `. L- |  I嗯,不过怕冇咁既恒心咯6 M; `8 `) p& \, w4 w4 `
厉害,支持!
心自飘零 发表于 2012-6-22 22:26
4 l' f* h2 T9 m; |! q厉害,支持!

0 u5 E& H! B/ @/ l3 ~4 X& k迟D打算录音上传咯{:185:}
{:153:}有时间就系吾同
钓鱼仔 发表于 2012-6-22 23:15
9 c7 |# B- u! ?9 e* W# T* `9 U有时间就系吾同
6 n, o7 ]1 F2 p. `
我又唔使去钓鱼,又唔使凑果D女!{:179:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复