楼主:Nicole木习习 - 

I Love You(爱很简单 英文版)yuki版同大家快入黎听啦

Nicole木习习 发表于 2012-6-12 22:50 7 z' J: R: _) m1 W$ `
what??

1 P2 {. n, Z0 ~* L* y+ j百度搜索哇
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2012-6-12 22:50
5 P' Q& v# v0 P& @, u: c百度搜索哇
2 g( u' t* Z& K+ z
{:183:}{:157:}
{:99:}强烈要求放影音版
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:17
; B+ u: a# Q. [- G3 D% s强烈要求放影音版

. b4 U0 N/ i" K. a( x5 O: _你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

,我吾识英语,只识听中文
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:23
( ]) a+ O2 p' ^  {$ I,我吾识英语,只识听中文
" `! H$ H6 o, c
中文yuki版发咗啦。。。3 B" {6 G6 _4 F/ {/ x2 x
我话有英文版
- |+ i- w1 j/ t5 n& t佢叫我发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:22 1 K5 [; r6 _9 l0 k$ L: m
你点解叫人哋宵夜,自己玩失踪啊钓鱼哥?

$ c7 b3 Z2 u0 d  W6 ^: D{:157:}我等左N秒啦,已经好有耐心嘎{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:25
. [9 y- E& ]. m9 [  t( p我等左N秒啦,已经好有耐心嘎

) b: _0 a+ p; T& e2 T/ z{:157:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:24
& P" C: q. B/ a. n中文yuki版发咗啦。。。
: E* R/ h3 z% V我话有英文版
" h% n2 B$ ?# o0 U佢叫我发嘛。。。
3 M) _" R& n2 ?: @: v9 ~* _
{:157:}N年前就听过啦
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:28
% s0 q2 G8 j. FN年前就听过啦
5 R4 I0 O6 a* @  e
{:153:}就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30
/ H0 I6 K; r& @3 j就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
) |3 x$ b- ?: e
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:30 2 o( p, Q: v7 k* @9 e) g3 T8 F/ [5 k
就算我请食宵夜你都吾会出来嘎,你听日仲要上课
* D: r9 m* o/ Q
咁yuki版嗌发嘛。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:31 * K( D5 o8 i0 q0 }* i
咁。。。。你欠我一次。。。哈哈

' s3 u" O5 S5 y4 I& v{:153:}你过到从化先讲野
钓鱼仔 发表于 2012-6-12 23:33   J" N+ c: Y7 e$ f7 {9 q. A
你过到从化先讲野
( K/ _' O* ^9 X: s0 g  t- t! Q
咁你即系应承咗!- t1 E3 T, M6 s
好嘞。。。( C- x/ ]. ]# U
等我哈。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-12 23:34 3 M. C$ D  `9 ~7 B4 f1 o+ p
咁你即系应承咗!
' K% u/ f  c& b8 ]% f: c! a好嘞。。。: v% }1 d+ n& H0 ]
等我哈。。。

( ~4 K9 g% ]  t4 }5 x- I{:157:}哇哇哇,我几时应承你

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复