何村试新杆,

何村试新杆,无言,{:156:},咩晒大锅,良大师狂中鱼,杰哥上鱼上到我眼仔都琼晒,得我支杆好似定海神针甘,钓到合眼训,,下次都吾敢去啦{:156:},平哥话我嘎料好似砖头甘硬,又难怪,成两个月未去过钓鱼,平哥系甘密密起鱼,我....
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:93:}安大师中左条2.63公斤噶草  仲话咩锅!!!
鱼籽彭 发表于 2012-6-10 14:04
& g6 @8 n& f5 G( W1 b安大师中左条2.63公斤噶草  仲话咩锅!!!

: R, x6 n; m" L: H2 {6 ?' }  ^{:157:}那有....
& l- y% p0 [  K$ Q" W* g0 j2 z
呵呵,钓鱼仔发贴好迅速哦,今日见识到好多钓鱼高手{:100:}
心自飘零 发表于 2012-6-10 14:46
& ?" w* d# c6 Y- L( N% R  Y+ R呵呵,钓鱼仔发贴好迅速哦
% F) i8 n& y! g! E' k
{:157:}无图片
正确来讲是2.64KG,控鱼都可以吃烟,高手啊!
2 m7 z+ i2 Y& d% f0 B
钓鱼仔 发表于 2012-6-10 14:47 : ?( T3 s: ~& n
无图片
3 ^# ]- ^/ b) D5 E/ a% C4 m3 P, ~. a; j
, Z* B) R' E- ]9 Y$ |# g% ^+ u
diaoyuzi.JPG , [6 U' X% K6 t: c$ }2 N
你的收获好大条啊!3 L# Y9 y# u8 p( g4 U' a) [* |. _
还有好多相片啊,迟D 等yuki整理好再发上来
2 D  c1 {' K' d% l
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-10 14:48
9 p$ T9 R) r+ [+ Q7 ~正确来讲是2.64KG,控鱼都可以吃烟,高手啊!
2 f' W- ?' Q* z/ w2 p+ c$ Q+ D
{:157:}无野做啊,又手久
钓鱼仔 发表于 2012-6-10 14:56 7 I9 X/ j8 _& N, c6 ^
无野做啊,又手久

% w! \6 }7 h) a. ]2 I7 r8 H唔影自己都影下条鱼蛇
david-liu 发表于 2012-6-10 16:22 ! _8 h* T6 q3 b! U: A: h$ t, U
唔影自己都影下条鱼蛇

4 X7 [2 C0 ]7 ^) ?8 v0 ^我吾想换新手机
钓鱼仔 发表于 2012-6-10 16:27
5 T  N% V$ g! z( _* @我吾想换新手机
9 o5 G8 B( v( M9 y( V
惊跌落塘咩?用只密封袋装住蛇
david-liu 发表于 2012-6-10 16:28
/ |8 @" V  P# e/ U4 n/ J惊跌落塘咩?用只密封袋装住蛇
2 E: o. b: x8 w! i- G1 {3 l- @' L% }: M
{:157:}上次台旧手机已经系流溪河沐浴过,
好象烟都点左两支喔,我未见识过甘样的场面,又学到野了{:153:}
风月明 发表于 2012-6-10 16:58
! k3 ?2 g9 Q$ G% a6 w; {& {好象烟都点左两支喔,我未见识过甘样的场面,又学到野了

; @) j/ ?* J& q# M* a( \{:157:}运气运气,,,,,,,,,,
我冒狂上鱼啊。。冤枉啊{:106:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复