楼主:Nicole木习习 - 

Over100 for the first time

又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:45
7 X. h+ p& m2 H% U& i, y又是无翻译的?睇图应该明你讲乜!

% i0 m0 F6 h+ z英语角开帖以来,6 K$ m4 K7 t, G
第一次破100{:166:}
不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!

都怪我们读书果时偏科偏左去北半球。。。  发表于 2012-6-4 16:14
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:48 3 ?) s: y& w. [* T2 k
不懂英语的人还是比较多,例如我啦!识少少真的不敢发言啊!多多包涵!
9 k, J4 |( `/ e6 \
唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。
; ~" F" b/ F& J大家都系互相学习喈。。。% a  p6 q+ M4 z$ `
{:168:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 14:49 5 ^( E8 B! O  a4 u; p% Y
唔会噶。。。我识嘅都唔多。。。- }2 g4 }2 {9 D: u
大家都系互相学习喈。。。

- q5 I$ u- Z, q! {- K' w你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 14:53
) {: X, B# y1 t7 k9 Q# h你是老师!仲话识唔多?甘谦虚的?

5 P, x1 {: V- Y  F2 z5 M误人子弟喈我。。。{:106:}
甘话自己喈?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:03
' z2 S+ q; n6 K甘话自己喈?
. X: h6 g' W3 u) v
嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:04 + m* b3 \# c  K
嗯。。。放下MM经常批评我。。。呵呵

9 J% B+ h# e: e8 g/ l. ^原来论坛仲有高手!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:07
" i6 R& p- T3 ^2 `1 Z& E原来论坛仲有高手!
* d. R7 n) f6 i9 T, t: W0 {' Q
哈哈。。。2 @+ U) c6 Y! \7 I
当然啊
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 15:07
2 q% s. S3 Y/ K. c& m% k哈哈。。。
4 b% R9 C" [# O3 \! P; p当然啊
2 R! ^* H; M8 _" h7 P, n9 Y
神采飞扬!/ t# `0 t2 |" r9 o
卧虎藏龙!' ?% L! S( @0 d2 V5 k
老师都俾人话!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 15:12
: s6 U- g) @/ `* b0 J/ R神采飞扬!
5 r  n4 U- N& T4 n- l, k卧虎藏龙!
  Z4 i5 w0 k3 Q" I老师都俾人话!
$ Q0 m8 h3 _0 p( h2 a8 T9 [
放下MM成日话我魔女。。。呵呵
本帖最后由 放下 于 2012-6-4 15:26 编辑 : _, ?" O6 G9 b7 F  C) x; N5 Z
david-liu 发表于 2012-6-4 14:19
- t: l: r8 l/ t* n! _- U好似你都有份既啵
/ l0 Z6 C- ~& Q" A! T4 r" Y

: D- Q% W2 F9 P% X  S* p4 j哈?咩关我事咩?{:104:}
how many is our next target?{:153:}200?300?1000?
sam1001 发表于 2012-6-4 22:56 3 B# a# F- H' d& c9 R: f% C! a
how many is our next target?200?300?1000?

8 B% |4 T- s4 p7 E  C1 N, sdefinitely!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复