乱甘UP

本帖最后由 钓鱼仔 于 2012-6-4 10:18 编辑 0 F1 N- y+ z0 L" D5 X. |4 |, c/ e7 A
2 e! Y8 j5 U+ `: S# W' F3 c$ U
Do you understand the feeling of missing someone? It is just like that you will spend a long hard time to turn the ice-cold water you have drunk into tears.
) e$ q! {" J9 [0 q

8 l: H/ C) N8 i( G7 r' v8 C- J/ \" _" M1 C

# O6 E" e% u" w; X; r
Those days when we were together appear in my mind time after time, because they were so joyful, happy, blest, disappointing, sad and painful. I miss you ,and miss you so much……

) r/ x+ q/ `0 X0 k7 S1 L- b# j* ?
# _. D& `7 [- A: H7 ]& d
  Do you know there is someone thinking of you and caring you all the time ? Your smiling eyes are just like the sparkling stars hanging on the curtain of my heart.
; ]! Q* S2 i& Q' W0 t! t) `3 [5 E
  }( ]) N# }% q. `

# {- e& f; B$ }8 H9 y# V- H7 x, R" ~  F' [$ a  J- B
Listening to my heart beating. Seeing how much I love you ,I dare to admit how much I love you .When thinking of you, I hope you can receive the passionat words I left for you!
# N) f" F$ O0 s5 y. B+ r: t% q
' X3 s7 z" V1 n  V( D7 O
$ \6 T% n; _# S) D3 `
I can meet a person in a minute, like a person in an hour and love a person in a day, but it will take me a whole life to forget you.

! |! V6 j, `; F$ y! Q
0 @" @' X9 e4 r, i( |# _
0 M, }# t) r2 x2 h
木版无乱谂啊,娱乐下甘...{:153:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
哈哈
- f* g6 }! a& W: ~我睇过啦哩段嘢。。。
8 u9 r2 S6 r1 c( X8 p1 I6 _{:153:}  r" g  s3 H7 U4 h6 _/ L* [
多谢俾面。。。多谢撑场!{:169:}{:170:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:13 ' p8 B7 z% x/ l7 {. Q8 S
哈哈
% ?6 ?* J& S6 i" C; V+ s. w+ @我睇过啦哩段嘢。。。

9 d8 F% o* R6 F: y3 M{:106:}都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦{:106:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:14
( b  W  Y2 E. g/ k# h5 r都话乱甘UP,你无谂我讲咩就系啦

, ]( V% S; W; ^/ T+ {& E% j1 O讲咩?
& \, |: i9 l4 A# e6 A3 G. @0 M会谂咩?
: P: B1 ~$ l- e哈哈。。。$ j3 i: j  {6 U  Q% }- d. h, J
你唔好谂多咗。。。& R3 D7 ^! B; I3 \
仲有,第二段,最后一个单词,系much
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
! v; s! w2 e( @; Z- \6 p/ M3 S" W. t讲咩?; O: }: s) Q% l+ ~
会谂咩?
$ T! v* m+ q4 ?1 _3 q! ~哈哈。。。
* J! z' n# s1 T5 X
{:153:}吹水无罪
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:18 - S4 a9 r, t+ E
吹水无罪

, z+ k; w7 d# L{:153:}{:153:}其实,你明唔明咩意思呢咁?
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:15
5 {$ z7 Z1 N2 J+ C2 |0 I0 o& I* `讲咩?
9 m2 a( Q! a% L9 Z  `  S会谂咩?* A$ l# D+ E3 m) J" V7 r" b  Z) q
哈哈。。。
) ]' n1 ]1 r4 w
帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈{:176:}
david-liu 发表于 2012-6-4 10:33
  w# W/ I# ~# U* j" y帮人编辑左,私信通知蛇,好“於”架!哈哈

3 c) g3 x/ I# R( \' G; Y1 a+ T囧!!!!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:25
; i5 g6 U7 _: F3 l0 N其实,你明唔明咩意思呢咁?

/ K2 d& ]% j, v8 u" g) f0 g2 c
/ ?( H2 S4 u8 P6 [. \5 G大致明,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:43
) ^5 ]# S" K( }0 k大致明,

* t5 R; F/ R# r0 U5 Z好犀利啊,5 v3 r/ T( T/ S+ A& ]  V; [
又话自己唔识。。。
7 }0 W( r! o5 s* A8 C我早就知你扼我哋啦。。。{:153:}' {8 I  R$ X% s; Y3 ~8 {/ ^
以后继续发。哈
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:40
3 f# d3 j/ S( b3 J% A% `7 t囧!!!!
: C) m* C& ~4 t" _+ \6 y
尼只字拼音点打架?
david-liu 发表于 2012-6-4 11:02
4 h/ g. d# N7 K  b3 i& l& a4 }尼只字拼音点打架?

, w; [- E/ D: s* G6 l5 xjiong----->囧
NO1,甘似一句巫启贤既歌词既{:159:}
围观下
sam1001 发表于 2012-6-4 16:34
* f& w& q8 K6 U9 V3 j围观下
. }. ]+ s# V  N) J" T
{:106:}有咩好睇啊.....

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复