返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

我哋英语角都要加油,否则就执笠吧。。。

钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:05 7 l2 w2 j/ J( Q# e+ t% E
都话我吾识英语啦

! N& m5 I) A. \  M) i关于英语嘅嘢。。。
4 Z( [: T3 E- P% \# h; F/ g你用中文发都得噶哇/ G) ^9 c$ q) @5 Y8 k% A$ G2 t
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:04 ) M  s) j2 I- g/ X! b
你未系英语版发过帖咯。。。

. `1 k0 ^% i" B) m7 T{:153:}你都未系我个版发过野
放下 发表于 2012-6-4 10:05 & D+ @! U) h( y2 u4 e3 p& x
Support you!& r: W8 b& _, G9 ^. j# O
Come on!

R+ ]# l+ X% p3 a$ z. v2 x' \THX~~
+ u! @8 h% x% m* G6 p2 j7 G, ycome often。。。
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:06   V- Y& o0 I) Y% A( g% \, |
你都未系我个版发过野

# W' N5 P( o' \2 c* P/ e- B* C3 l哥,要比么现在?{:183:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:09
5 S; W/ \  O2 e3 A/ v  t哥,要比么现在?

# Z, b7 p# q3 j& c# _8 G5 O{:153:}我做野好讲时间,{:153:}
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:12
. l0 o$ [& ~  f我做野好讲时间,
% t6 a$ _; K% M5 j% O
你系咪想话,你做嘢讲效率?{:183:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-4 10:24 ! z) Y# O! ^; p; f( v3 e/ b
你系咪想话,你做嘢讲效率?

+ D. U+ v+ O/ c呢嘀就叫无文化真可怕,
钓鱼仔 发表于 2012-6-4 10:25
# k3 e! E0 v- U9 l6 @呢嘀就叫无文化真可怕,
- \& p8 l4 B4 [% G2 E' E1 H
哇。。。
7 e2 Q& H. s6 N好在我睇得明。。。呵呵

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复