返回列表 发新帖
楼主:钓鱼仔 - 

她的来电

ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-28 15:39 : P8 i3 W4 L% W9 H# D
我以为我自己睇错,睇来是有人故意让我睇错!虽然是做左版主,但唔好拿别人的形像来讲笑,虽然我无 ...

* ~0 S7 S; }9 H; Z! o1 u( I. M0 `
  p# P# [3 A! L7 [. p  d$ H我教训左钓版,开心版都是唔开心,睇来我错了。。{:98:}{:178:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
钓鱼仔 发表于 2012-5-28 09:09 . c( C$ v( f# p/ {' T3 v( d  L
我一直都系冷血嘎

: p7 [: l  c: W/ d! W' ^原来是我睇错..{:178:}
yuki 发表于 2012-5-28 17:07 7 C, e2 f8 ^3 S6 }2 E
我教训左钓版,开心版都是唔开心,睇来我错了。。

7 Z6 G4 ?$ h0 T$ g4 n# j0 }2 D9 R我无唔开心,心情好平淡!我唔会因为这样的事唔开心的!反而钓鱼仔版可能会,如果唔是的话都唔会更改自己的回贴啦,三唔识七就话人话冷血,凭什么?对我了解有多少?
) J  o& v0 @2 h  s9 P: |, r
yuki 发表于 2012-5-28 21:02 0 a( c, ^: r3 `5 Z
原来是我睇错..

' i/ A9 n; E. @9 o2 ]/ @
) K7 U* k% B- L: f$ s0 y- N俾你睇多次事情的经过!
* ]( a% w8 h# b4 w7 f5 H; q
- L4 _# Y) R! }! _  ?; E我的原回贴
+ U! x9 _+ X! k8 R% ?3 L3 s
! j+ k. N& B) n9 e7 t& F) I" E7 z QQ截图20120529021639.jpg
0 [/ Q, u) J: X" _4 N
9 K. K+ n" c) U+ @# T1 m钓版主回帖
8 F5 f3 Q. g7 K* l& @, r4 z QQ截图20120528153916.png
. N4 w& F  b  I- |* c1 R5 T/ P: e4 p, K& i; C. x' q  w
我的回帖7 p" q/ U. S' R7 X& p5 r( L5 r, ]
QQ截图20120528154954.png + ]- u: w, n& q

' g8 J  s& N2 F& x钓版主改贴后的回帖
/ h4 K) k( Z% ~1 r3 }9 l+ o& V# f  R$ M: T
2 P2 w8 ^! d' A9 f& B
# e& N5 s& J! O' {; f, j我的回帖其实是钓版发的贴让我的心有触动,因为我上一个女朋友也是2.14分手的,也试过重新和我一起,我也选择和他同样的方法来对待,曾经冷血过,估唔到会俾人甘话我!1 T& q+ [1 }4 Y$ X. C
! V6 z% ]$ t  S4 V

. v: Q  ~8 Y# o0 {* ?& u- d+ l8 ~) u! q" X0 W
啊钓鱼仔版主,还没想好我有什么冷血的事吗?说来听听,也好让我改改自己的为人处事!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-30 14:42
% ], S4 z+ a/ W啊钓鱼仔版主,还没想好我有什么冷血的事吗?说来听听,也好让我改改自己的为人处事!
0 _* E2 [- L& i% y
{:157:}我知错啦,总会稳到一个,你去钓鱼吾叫我,吾知算吾算呢,
有鱼大家一起钓先开心的,不过我都是跟人车边去,所以话唔到事,下次如果还有位的话预埋你,唔好嫌个度的鱼细就得了!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-5-30 14:52
% D8 z' K! G8 [; b; ?+ `8 z* ]有鱼大家一起钓先开心的,不过我都是跟人车边去,所以话唔到事,下次如果还有位的话预埋你,唔好嫌个度的鱼 ...

" Q: M5 B. \7 E9 J{:157:}要我为呢句话写份公开道歉信么
唔使!甘小事无乜值得道歉的,大家一起玩得开心就得了!如果真是大家性格或者其它原因不合玩不到一起,那就少玩是啦!
{:157:}
有感觉!!{:98:}7 t  U, X. c! T
钓版多发贴支持啊!!{:82:}
紫依 发表于 2012-6-8 10:23
8 C4 J( O; k1 I有感觉!!
5 F7 r: m$ r( ?2 o钓版多发贴支持啊!!

[$ F3 O, p0 s+ L{:152:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复