1 S  j9 C+ t# ~% p
/ G0 l) e% Z$ y* s. p情人节上画噶LOVE
1 N! e7 _3 v& {5 C3 i你,睇咗未?) x) f; T5 t' ]; S
睇之前,睇预告,就觉得会中意哩种片5 _! }& \8 c$ F: Q9 i
好多好多shot会令人有回响
+ I+ Z. m4 j- ]% _; }2 a! \; C果真. x$ b- e2 [( p, f' x  Z& x3 J
唔止系爱情* T: ?$ n8 J8 U% ~2 \8 M; L" s
仲有,我认为同样重要噶友情+ U7 b- z9 Q' u: f+ m- K" r, q
果一幕,令我谂翻年少无知时噶一幕
* ], z, A( k6 T. t+ ~: s大家都衰硬颈9 J! T  s$ Q1 z
呵呵& J7 f& p  P( x0 s8 q* R; g
一个死党H话,我哋两个都一样
8 Q* z5 D# s+ U& t( B而我哋一于好少理,% |3 A5 `7 b2 N
佢觉得,衰系一种态度
+ t' k$ X$ f! W/ a4 |而我,则觉得,硬颈系一种态度
  i1 G  D4 v* H7 H3 B, N然后8 \3 J& Z4 t& y' K* H# Z# O
H话我哋两个变态
9 n7 N5 ?  m8 m7 D1 I4 n! ^: f哈哈哈哈哈
1 ]$ g- s9 x" B  A6 v# y& a- M  I$ Z反正,感情就咁摆系度" a& O7 k% N: x( h0 k
无需要经常联络  {3 @; f! A  Y) n) k0 W9 ]
但默契哩种嘢,系唔会消失
4 ^. |; g* f2 |' `8 }& M至于爱情
# |' B# t2 B: Y6 [! s你真系会咁勇敢?9 t( Y$ L7 ~2 q2 C* p
真系会唔顾现实?4 ~" j) [; R- I: v4 w6 @
面包?爱情?
8 X9 M+ B+ l. T, u& H7 e你拣咩呢?
& p/ e) \/ {- x( eOK。。。
' Q* c* A% ~, j; {, Z& ~7 A睇片意会吧。。。
% m* L; V2 d6 `& {/ `. m- u& d$ u! d# m% Y
1 f& ~4 M& Z+ g9 t5 v! S

. S+ g! P; A5 }& v/ J0 R  m0 E
! a/ S5 k0 v4 z6 L8 J1 O( Z6 e. t6 o% P

: n" [  v1 H$ i4 ~) W% p& |5 F& R6 K) ~
+ a8 T9 V. Y& x2 ^
" Q; G9 p" z' q3 M0 w
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
紫依 + 32 + 32 + 32 很给力!
总评分: 威望 + 32  金钱 + 32  贡献 + 32 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
得闲睇,昨晚睇完“桃姐”
david-liu 发表于 2012-4-25 09:57 0 {+ K8 u, N2 R% k1 B
得闲睇,昨晚睇完“桃姐”
* h/ T3 w$ n* r: U7 z1 Z
系哦。。。桃姐我仲未睇。。。得闲要睇睇先
Nicole木习习 发表于 2012-4-25 10:27
! C) r' t" y6 W- t: L系哦。。。桃姐我仲未睇。。。得闲要睇睇先

' ]; W* k. `- t9 @幽灵协议都几好睇啊
david-liu 发表于 2012-4-25 10:31
3 J! _1 J! v4 E2 w  K5 @幽灵协议都几好睇啊

4 I! w$ p7 A, v) q# `3 j0 s" FMission Impossible:Ghost Protocol???我之前去戏院睇咗。。。系好正。。。
Nicole木习习 发表于 2012-4-25 10:34 # {; {+ u0 b/ P0 ]) K6 u
Mission Impossible:Ghost Protocol???我之前去戏院睇咗。。。系好正。。。
0 y4 R1 Q# H) }! m
系啊,拍得唔错
以上都无睇过,有D OUT了{:106:}
david-liu 发表于 2012-4-25 10:53 8 |* U7 f5 r, T" u5 ^6 l" u
系啊,拍得唔错

/ @8 C* J! l) L* A3 ITom Cruise嘛。。。前3部我都有睇。。。呵呵。。。{:76:}
旖旎 发表于 2012-4-25 10:54
! ^! A# n: z- v) U以上都无睇过,有D OUT了
2 Q( W; C* c1 w+ z$ a8 }* z
never mind。。。中意睇咪睇翻咯。。。呵呵。。。无话out唔out噶哇
很早之前看过了...故事情节有些老土,整体还可以接受.
沙野 发表于 2012-4-25 11:17 2 I3 M  R1 e- p( C
很早之前看过了...故事情节有些老土,整体还可以接受.

, F& f6 b& ^4 U6 U: q+ Q" F3 r世事就系咁老土地不断发生着啊。。。
情节挺浪漫感人的!{:98:}
7 I  j1 e4 i2 y  f' h! _2 i4 l6 R感觉随意的爱情,现实的写照...可能是我老土!{:185:}
4 S1 X6 t3 e4 q, B; z4 c( z: z
紫依 发表于 2012-4-27 14:08
# w; [: f% v! g4 {情节挺浪漫感人的!7 d' M& v0 F5 D- i* R5 k6 w7 h) f
感觉随意的爱情,现实的写照...可能是我老土!

' i0 Z$ u6 ^, W, N- r( m( _: V随心的爱情。。。更加难得。。。love it!
Nicole木习习 发表于 2012-4-27 14:13
. `' ^0 H7 u9 I9 @! ^1 q随心的爱情。。。更加难得。。。love it!

$ v. c" h6 j6 W# a6 l9 E& j我地老人家老思想...{:102:}
紫依 发表于 2012-4-27 14:16
, C: K6 i; x3 ^  ~6 w5 ^  M我地老人家老思想...
8 \1 U, A( q6 t  y% d4 j
唔信你老人家咯。。。
0 [) c: c- Y1 \( a4 I9 j& _好多人唔中意love。。。% X0 |- M, }" \, K$ A
但你中意,证明你巧年青咯。。。呵呵

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复