I SWEAR

本帖最后由 快乐源自内心 于 2012-2-22 14:51 编辑 * o  f  H/ a, N, l( d- h9 `, r

/ |4 ~& g2 ~# I5 D- a+ ]; d- r
' V1 Z+ S" O- m* ei swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   ) k+ D6 ~3 {" ]! g' ?. A2 P+ U1 V
and i swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   : c! \' N3 E( h& _8 t6 P8 j0 G
i see the questions in your eyes 我看见你眼中闪烁着疑问   
( I0 Z1 d3 M7 }1 ~i know what's weighing on your mind 也听见你心中的忐忑不安   
5 a/ C' i& R& I4 W4 l' ?. Byou can be sure i know my part 你可以安心,我很清楚我的脚本   
- @  F+ U1 N6 \) R$ b& M'cause i'll stand beside you through the years 在往后共渡的岁月里   & S$ v% W7 J. |1 W  T2 i, N
you'll only cry those happy tears 你只会因为喜悦而流泪   0 `% u8 K* n2 [3 X  V  N
and though i make mistakes 即使我偶尔会犯错   
1 p/ ]- w7 J' \7 A& Ti'll never break your heart 也不会让你心碎   3 ]5 Y7 j' E# J, a$ b$ ?" `1 ?. s
and i swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   % v! v% X3 M5 w( `+ G' r+ u! K
i'll be there 我必在你左右   4 f7 ?( R* p0 F( h
i swear like a shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   
$ X" ?# W& Y) F6 t- ^) E6 ^% Wi'll be there 我必在你左右   
4 X4 H$ l* ?6 `: D( S1 W" \+ c# bfor better or worse till death do us part 无论丰腴困厄,至死不渝   
5 Y* i! B7 G* N2 D8 j; Di'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   * E  l0 {9 {' B; B
and i swear 我发誓   
# }4 K. ^  y) |# p5 Pwo..o...o   
3 v9 T, p8 N+ wi'll give you every thing i can 我愿给你一切我所能给的   
8 ?3 T4 J8 x6 ^% C+ U( u  Mi'll build your dreams with these two hands 用双手为你筑梦   " t/ [' v* S' J- @; M
we'll hang some memories on the walls 将最美好的回忆挂在墙上   
# L' c! R( T/ `5 c8 w. dand when ( and when ) just the two of us are there 当你我独处   + d- n% g# C! u
you won't have to ask if i still care 你不在对我的爱存疑   ' g7 m6 y4 h7 M3 M  b$ H
'cause as the time turns the page 任时光荏苒   8 M( @+ G* I, {0 j7 N7 P9 ^
my love won't age at all 我的爱永不老去   5 Q' [2 n+ F  j6 m: O8 w' V
and i swear by the moon and the stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   ' k) e- X. @2 I& e
i'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   
; b5 e( t% s/ G0 v9 e" u& l! U9 Z# Ji swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   1 v) U1 O3 R) p! _8 n+ C1 [
i'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   
0 L* `: U! ~5 C  P& @% g5 C4 cfor better or worse 无论丰腴困厄   
6 }1 L5 ?0 x( J) y2 V3 Btill death do us part 至死不渝   
( d5 u' t( s/ ji'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   ) D5 ^8 }; Z) d- [7 O- r- o
and i swear 我发誓   + `9 K- p% g# l
i swear by the moon and stars in the sky 我发誓,当着天上的星星月亮   " w1 O7 [0 e' _8 Z2 n
i'll be there, i'll be there 我必在你左右,我必在你左右   # f4 D; d* F- n5 w
i swear like the shadow that's by your side 我发誓,如同守候你的背影   7 I! v+ Y+ @$ _" ^8 \
* H1 I1 Z7 B. y+ ~6 Tfor better or worse 无论丰腴困厄   5 g8 C* e) M4 F8 z) H/ @
till death do us part 至死不渝   
1 F! @5 R0 N  t# q: r$ ^" L9 Oi'll love you with every beat of my heart 我用我每个心跳爱你   1 L: m& e& l9 [' \  t$ r1 C8 g# ~
and i swear,i swear, oh i swear我发誓,我发誓,我发誓..
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
+ G5 x$ ~; {3 T" o# g
& ~  H' e" v* ?$ J' [2 z一首久违了的英文金曲,昨晚在朋友的婚礼上重现,
. l9 z8 v8 d- _5 H1 S$ a- m9 a当时在想上学时《林亿莲》的英文专辑录音磁带谁给我借去了,到现在还不还{:98:}
蒙眼猪同几个星,好听!{:100:}。。。。。k6不行,新浪少少给力!
发电机 发表于 2012-2-22 14:59
( g% }+ H1 @" u1 G3 l3 A蒙眼猪同几个星,好听!。。。。。k6不行,新浪少少给力!
9 M5 c# {) S; K  G2 F# b# Z# I, |
甘你仲唔帮我搞掂距
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 15:01 4 X' M" h. v  Q  t& }. n
甘你仲唔帮我搞掂距

' N8 A! N; Q( u3 v/ `  o# e尔已搞掂,五使我搞。
发电机 发表于 2012-2-22 15:04 6 ?7 t: u, ~0 M# Y1 n
尔已搞掂,五使我搞。
7 D1 i" l" H. z5 D% e) l' y
我听唔到哇
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 15:05
+ a: [9 G8 r; g# z( r+ h我听唔到哇

: b" e) d) x1 a/ y, w听到~{:91:},不然来优酷、土豆,再不然逼宫去。管理不放松URL啊~
发电机 发表于 2012-2-22 15:10
3 }  A. H7 n" Y% C8 U; j) V听到~,不然来优酷、土豆,再不然逼宫去。管理不放松URL啊~

" W, b+ J& t  D. t+ u, V我们的管理不放权限,打不开这些网页哇
快乐源自内心 发表于 2012-2-22 14:49
4 ?( D- c6 B/ n, ?* f一首久违了的英文金曲,昨晚在朋友的婚礼上重现,2 q+ l- w: v: U! P9 \8 j
当时在想上学时《林亿莲》的英文专辑录音磁带谁给我借去 ...

: j, z! q  ^: H; A0 l! Y! p# Q/ \) l我发誓,当着天上的星星月亮   ; T1 B4 G- {$ \+ x) d3 W: t
我必在你左或右——喝酒的时候。# v6 D6 A# F1 V; P& U3 j+ H0 G# ?
{:152:}
好听~{:100:}
$ ]& ~& ?) P. f) ]* u4 d; [( C& Q
试下MP3% R+ n3 |/ P: g

7 c' T' K% V* y0 u5 Q- k        
谢谢紫依版主,不过我想睇四个女人的MV

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复