本人诚意出售黑色巨贵,有意者可详谈

本人因家中狗只太多,(一只巨贵,一只玩具贵宾,一只迷你,均几个月大.)平时白天要上班,家人有意见,没法照顾太多,决定割爱出售大狗妹妹一只,6 X: V, j: }, P5 q7 P( L2 ^5 T
狗种:黑色巨贵* C. X( y8 o  R9 N% S- U+ }
重量:35斤  g- [  _7 B4 a% j( y; S
肩高:40公分(还可再高,最高是65,体重最重是7\80斤)
# X% B( a9 j, J7 F出生年月日:2008年10月25日
! H0 `7 q3 w4 Z! G* ?血统:纯正法国血统(父母是曾上过几次广州宠物节目既威威(父)和钱多多(母))百份百纯种,如假可退货!
2 @- P( z+ g$ Y/ T已打三针进口役苗和驱虫.
7 S& r: j; y3 _/ y- u性格:本狗性格较温纯,不会乱咬乱叫,比较粘人,热情(哈哈)五官标准,美丽````) W7 a9 C) Z! ]$ {+ p  h  B/ O7 k
价钱:4800元(可面议,可上门看狗,不诚勿扰)有意或有爱心\爱狗既好人家可适当优惠6 Q" G% j$ w' `6 X# U- x+ m8 R
联系方式:13902323508.QQ号码:234684262
/ Z% i( @% X0 ?

+ i  T0 E! A3 g2 j6 |) Q7 ?( K[ 本帖最后由 candy-love 于 2009-3-23 14:24 编辑 ]
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
因照相技术比较差,图片和实物均有偏差,欢迎上门睇狗!-8 N: W% o3 c( F
" w( x9 h2 J3 Q4 G+ b' k
自己顶下先!哈哈````
::201:: 小白养左甘多狗狗,我都好中意,不过自己都照顾唔好自己

回复 4# 的帖子

帮我留意下有无人要蛇~`
你甘都舍得。。。。
原帖由 candy-love 于 2009-3-23 14:57 发表
5 |/ W- o9 P0 P' ^, N帮我留意下有无人要蛇~`

3 S, D3 j& M: ]$ @4 C& v+ Z--- 你甘多朋友仔,问下PP距地养唔养蛇,距屋企以前都养宠物架
有没细细只噶?

回复 6# 的帖子

因为3月7日先买番来架,想唔到会甘乱,因为太多狗了,距太大只,我要上班,好难搞```

回复 8# 的帖子

细细只既我唔舍得呀,因为是我第一次既狗狗,好有心机照顾的,``````
我一直想养两只,一直下不了决心。。。一来小家伙很醋,二来我真的怕我照顾不好它们。
$ ^7 Q+ r1 Q  A& N! D1 i) L% o) @
前几天我BB病了,在吐,连楼梯都落吾到,要我抱。。。心痛S我。
所以我好后悔甘贵买左番来,```照顾唔到,害左只狗罗,55555````但是我D狗仔全部都好健康了```每只狗都经历过一场大病```无事了,全部打晒进口役苗.---
其实我真是好唔舍得既```如果我唔恨心快D卖,再过一个月,真是买唔出手了````唉,我想左好奈先作决定的!因为每只狗都是精心照顾的,````距地每次有小小生病,我都好紧张,成日打电话问医生,动不动就带距地去打针,真是好怕距地有事既```我细果两只贵宾,呢半年来,睇既钱同用品既钱,仲贵过距地本身呀````有时自己发烧感冒了,都唔舍得去打一支针,情愿自己吃唔好都要俾距地吃好````唉,真是好爱距地呀!
--
天啊,你比我中毒要深好多好多。。。+ E& N. v3 g8 P; p

' z3 ]; o9 f' l0 e  W我已经比我屋企人话我傻!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复