我只Rocket仔

五个月大既时候,同距一起系店影既,两个既样都傻更更甘
; t2 B% n! C2 {  C6 \两个月既时候,刚返来,只耳仔同恶魔D耳仔甘,好得意+ R$ h$ k7 L; v" _% L, j& a2 X
其实从化都好多人养狗,可以开个群来等大家得闲之余交流下养狗心得啊
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
楼主只Rocket仔眼神好凶下 耶耶
呢D叫晤打得都吓得~~~HOHO
我笑  狗肉滚三滚,神仙都企唔稳.....
两个月只耳仔就会竖起来,厉害呙。。。想当初肥KING要六个月先竖耳仔。。4 r5 `! h$ \/ O

9 }/ B) a5 {$ ]" Z. l2 Q" L6 K) H楼主呢只是小哈。。。真的好凶啊。它又似十字,又似桃面!楼主介绍下你的宝贝嘛
$ w/ I6 c- ?# U
* E: G- Z! k' v& w& v记得上次我跟傻B仔去散步,它刚在树上撒完尿,一抬头就有一只四眼的阿拉扑过来,它主人瘦瘦的,好似拉都拉吾住,当时吓得我!
+ H! @  l% D0 k$ Q  ~
/ Q4 B7 v$ J9 Z[ 本帖最后由 轻轻飞扬 于 2009-3-14 10:05 编辑 ]
原帖由 goodiou 于 2009-3-13 18:56 发表
7 c" u  G& r& T( R% z楼主只Rocket仔眼神好凶下 耶耶
$ Q! A" k8 y% E. j1 L* l+ B
% d. _4 n$ `' Q3 r- F( D: h& ~
-- --
好呀,开个群来交流下,其实我有个提意,我们可以搞个狗狗大聚会```去三水厂草地,或者有乜有提意,一来,可以等D狗狗和我们多D认识下,沟通下``二来,有兴趣摄影的朋友又可以以狗狗为主题,影番辑相``其实广州同南沙区,都有好多呢类型既活动,我们从化都可以搞搞,楼主,你觉得可以吗?
原帖由 candy-love 于 2009-3-14 23:36 发表
) U% q; Q6 @( A# a* {% f9 ~2 e" j好呀,开个群来交流下,其实我有个提意,我们可以搞个狗狗大聚会```去三水厂草地,或者有乜有提意,一来,可以等D狗狗和我们多D认识下,沟通下``二来,有兴趣摄影的朋友又可以以狗狗为主题,影番辑相``其实广州同南沙区,都有好 ...
# ~- N; r0 t1 F% P0 J9 \& n( O
耶耶 好提议
只狗同主人好衬 --               
+ r: H  P" o0 D: @( }& k; Y5 s# `( c! o0 Q; i1 L
9 ]) Z/ B& p: u' Y
5 @) v, f: M+ O6 l4 }  o
来自手机
原帖由 风信子 于 2009-3-15 11:48 发表
5 ~( s! |+ ^3 F+ c) u只狗同主人好衬 --               0 z4 i' U1 H  T' l% D

: ?8 o6 {4 U+ {
. {; ^0 k* \4 r5 ~- s. z* q
. F/ w; e( a) O. T  E来自手机
, a7 x! e0 R4 a, I
点解???!????! e2 k$ Z) m+ ~
难道物似主人型?!
可恶啊 我又想买只养哗
我笑  再大D就吃得罗
我开个啊,群号系6540754。
原帖由 冷羽 于 2009-3-15 12:03 发表 # U' c- n* k" b  z

6 N+ ]) R$ J% m点解???!????
* m) ]4 S5 ?0 y- l: ]/ }1 y: P& w8 w难道物似主人型?!

4 a  C' `  ]7 K7 j我系讲眼神好似啊!... 哈哈 

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复