楼主:薄荷 - 

对以家靓女D印像

我有几个靓女朋友人都好善良啊。
. D4 m5 m9 t9 P& K2 d8 S, h0 Y而且嫁得好好添
$ \0 x$ o& k1 s& e1 T7 F) ?% r
8 w8 P6 j  O2 i( p8 N  q凡事无绝对的,靓女中也有好女仔啊
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
遇见这种鸟人,臭她一顿,哪凉快哪待着去!!
4 r: h- U& ~0 W7 w+ j$ N; b9 `9 X1 V( }. }" Y9 v
反正我选择对象绝对不会选择这样的人。再说了,她压根和你都不来电,就是曾你的东西吃,曾你的钱花,你傻啊还是钱多啊,和这种人黏糊在一起??# X6 ~0 s2 C, o% R' u1 `

W' v& @% s! @. y6 p4 i如果想玩玩呢,另当别论。
& x0 |  h9 ^7 Q7 g8 }$ R, e$ f! u! p上面那句当我没说过,至于你看见看不见,就看你的修行了!!甘都得啊?
::96:: 只有话“经典”两只字!
! H) O/ V5 G0 J" e5 e5 Y# D) v$ I经典的现实!经典的经历!
我都甘认为。、
4 A$ F! O! Y/ `! m1 X5 Y, ?' I广东既女仔都系甘噶啦。、
# v/ @) e7 m- E7 {" Z) c! w* W人人皆知。、
还好我不是21岁了!
深表同情
) G8 h1 H3 @0 l$ {不过会有甘既人
2 c/ n9 b# l9 J2 K你有时间
1 v/ |* j# l% H( o* Y有心情未同距玩落去罗
2 `3 ^9 [' m% M+ A9 ~( l
! B: _! h$ p! z5 e+ G9 b3 c甘你未收山罗
; k5 _  l# {( @; D1 h! V, q2 d' |8 O甘既人
. ^3 p* J; W; E/ b唔可能是朋友
+ q, r; p$ ~, S5 [其实就无谓浪费时间啦
::104::
甘唔系个个都系甘的~~~
使5使甘讲吖
2 l& f, A& X) D7 ]/ z' P0 L
+ v% s* a6 e8 T' O又5糸全部钕仔兜糸甘
原帖由 van仔 于 2009-2-24 17:26 发表
" q- S( F2 e5 [  T" p8 v6 u我都甘认为。、
6 t+ V- H5 |8 e; k, m1 ~广东既女仔都系甘噶啦。、, N5 _! c" n; w+ m+ G$ Z
人人皆知。、
, g2 q8 F! i2 Z/ }

* y0 S8 \" `) `7 n0 _7 }2 s
% Q" e1 i2 B# n, `. y$ H0 Z娥地广东噶钕仔好差咩
哈哈,虽然我既身份是女人````但是我都想讲一句,我赞成你既讲法,现在真是时代不同了````我都发觉依家D后生细女好多都是甘架`````真是睇唔过眼```我最讨厌人痴饮痴食,又扮晒清高,扮晒高贵,拿D最低既A货当正品(用都无所谓,无人会话你,但是讲出来话是正品,就丑啦)``我睇唔起这样的女人!有本事就不要男人请食啦~反客为主!,自己有钱在手先是清高~!先叫高贵, 先有面子!一班毛都未生齐既所谓靓女~!虚有其表!; [) z. Z- Q! ?$ @% n
. J. s- Z  e& J
好搞笑--
耶耶 耶耶 好有同感.
6 t4 @! k9 t* E可恶啊 可恶啊
同朋友去bar见唔少啦.个个都係个冬菇头,行路个头耷头落地下咁滞., }8 m+ y: C  X6 l
然后学人食烟(啷口),仲要食双喜,扮晒有型咁.然后同埋啲睇上去成个阿叔咁嘅男人饮酒.
: ]5 h" i' j2 k5 H. G* z; x/ Q) ~1 {$ C( Z8 Q% d
PS.我係女嘅...

回复 37# 的帖子

甘样的女仔系米觉得好COOL啊?我不明白的

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复