我朋友生左对龙凤胎呀!激动ing!开心!

我朋友生左对龙凤胎呀!激动ing!开心!
! C; n5 d. d4 I1 s; \0 H  k0 G8 J
: u  u3 L2 V1 ~, ~! F知道呢个消息的时候,真的好激动下!
3 I8 M: H; m+ T. t龙凤胎呀,好难得啊!真为朋友开心!真是好福气啊!4 ^6 {. k6 i; C' a4 G
. x9 R  M) ^$ C1 K
同时加一点羡慕!哈哈!0 ~6 w7 l* `; N3 e
我想这是正常的吧!
! I' S* J3 f3 f& f/ E, g+ g9 n因为真是太难得了!' ~* \% |; X# I- u* ^: C* ~( |) {6 b" j
9 f$ u6 h7 }$ r) E# b5 V# F
% a' t3 T0 B& X1 E
同时祝愿2个宝宝快乐成长!健康活泼!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!

哈哈

你都计划一下系啦,甘就唔使羡慕人地啦。4 o% R! B* c: Q' ~% m
4 n+ t; B9 e% k. [' a

. k  W1 Y" m* j: [( B; E  y
$ l, K6 ~8 G1 S5 d+ v& e来自手机
恭喜恭喜啊6 p* q3 W3 J# u6 J9 o
龙凤胎真系好难得啊# j& C: H) j4 a6 P, |
常欢笑你都快快啦
恭喜恭喜
( `3 n$ L. W7 d5 b) ~* ~' K5 K强啊:scqiang
哗,可喜啦....甘都得啊?
耶耶 恭喜晒 我中意  你都快计划一下生对龙凤胎出来啦

回复 6# 的帖子

龙凤胎你以为话生就生到架?嘻嘻3 g; C! _' o& k) v
  m$ o* c8 V! h: c( ?1 P
可能都要几百万分之一的机会咯!
, t. U3 C* L) M! v3 f1 ~. i8 {/ r/ i) A0 W( e' K. K0 [, @* b
我朋友就是几百万之一的哪个幸运母亲啊---gfu
真是幸福啊,一对子女,一个好字,幸福漫溢啊
叫你朋友教下点生既....等我都要去练下生双包胎......
原帖由 FEEL兄 于 2008-11-4 18:08 发表
( v% Z: Y0 V( g4 m叫你朋友教下点生既....等我都要去练下生双包胎......
8 s2 e6 h* t& j3 g+ U/ @1 r+ R, w
--甘都得?
依加想生双胞胎好容易啦,不过生龙凤胎就真系好难,真系羡慕。
 哈哈  我都有两个朋友生左龙凤胎,真系好值得高兴既,一胎可以有儿有女~~
我朋友第一胎生左个仔,想要个女,点知第二胎生左对孖女,三个小朋友好似只雀甘,哄到D大人鬼甘开心。。。7 K5 Q. q. q! O2 F. z8 |  Q: j

) h4 k" d/ u- o) j6 q2 w个啊妈负责生依几个细路,依家生左做少奶。。。超羡慕
生双包胎有遗传的,我有个F代代都会出现一对生双包胎的。
好似系甘样,我阿爷都系龙凤胎..好想到我结婚个阵都生番对..---

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复